2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981299 بازدید | 11748 پست
آیلار جون پسر منم هیچ علاقه ای به نقاشی و رنگ آمیزی نداره.اغلب بچه های بیش فعال این طورن.من از کاردرمانش که پرسیدم گفت نقاشی تمرکز خیلی بالایی میخواد.
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
سلام پروین جان خوبی اره اوضاع خوبه اما نه این که کاملا خوب شده باشه ها هنوز هم باهاشون مشکل دارم اما خیلی کمتر شده حدود یک ماهیه ولشون کردم حوصله ندارم نمیدونی چقدر تمرکزشون بد شده فکر کنم این جور بچه ها باید دایم باهاشون کار بشه .....................................................................................
آیلار جان من اصفهانم من مطمئنم تو تهران شما بهترین دکترها و کلینیکها هست باید تحقیق کنین مثلا تو اصفهان یه اقای هوش ور هست که قبلا پیش دکتر خوشابی کار میکرده میگن عالیه اما وقت گرفت پیشش کار حضرت فیله
بچه ها من فکر نکنم این تست دکتر عابدی چیز خاصی باشه ها حتما همه جا میگیرن این تستو
اما ایلار جان گفتم این کلینیکی که من میرم البته دو ماهی هست زیر نظر اموزش و پرورش هست هزینش کمتره به نظرم کارشون هم بهتر هست باید پرس و جو کنی من خیلی دنبال کلینیک کاردرمانی و یه دکتر خوب گشتم خیییییییییییلی بعدشم من دوتا بچه دارم دوقلوهستن از هر کدوم 15میگرفت اما این کلینیک 7میگیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایلار به نظر من نقاشی ربطی به تمرکز نداره اون پسر من که تمرکزش پایین تره و وول میخوره عاشق نقاشیه اما اون که تمرکزش عالیه حالش از نقاشی بهم میخوره و حاضر نیست مداد دستش بگیره اما تمرکزش عالیهههههههههه پس به هم ربطی ندارن
شعله عزیزم امیر نیمه دوم 87 هستش الان برای پیش زوده

یه سوال در بازی درمانی چه کاری انجام میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

باعث تقویت چه چیزی میشه؟
خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

سلام

شعله جون پسر منم تابستونی تمرکزش خیلی کمتر شده کلاس شنا و اسکیت میفرستمش کلمات رو هم زیاد تکرار میکنه

که میترسم مبادا منجر به لکنت بشه به خاطر همین آموزش رو کنار گذاشتم تا استرسش کمتر بشه ولی انگار همین هم

باعث شده تمرکزش کمتر بشه ولی خب بلاخره ماهم ظرفیتی داریم آخه مگه چقدر میشه با این بچه ها سروکله زد؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
واقعا پروین جان یک لحظه که غافل بشی هرچی ریسیدی پنبه میشه

چند روز پیش رفته بودیم بیرون دوست شوهرم ه بچ بغلش بود تا امیر دید بهش گیر داد عمو منو بنداز هواااااااااااااااا

بعدشم شروع کرد گریه کردن که چرا ما یه نی نی نداریم اینقدر دلم سوخت که نگوووووووووووووووووووووو

همش میگه مامان یه نی نی بیار برامون
خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

مرجان جون بازی درمانی باعث افزایش تمرکز میشه به نظرم این بازی ها عالوه بر افزایش تمرکز باعث میشه بیشتر بتونیم به بچه هامون نزدیک بشیم و کنار هم باشیم برای من که موثر بوده البته خودت هم میتونی توی خونه باهاش بازیهای فکری کنی
پروین جون بال حرفت کاملا موافقم اخه چقدر باید باهاشون کار کنیم ولی یه سری بازیها هست که میشه باهاشون کرد که خیلی زمان بر نیست مثلا برای پسر تو رانی پارک عالیه برای تمرکز
یه سری بازی هم الان براتون میذارم که تو خونه باهاشون انجام بدین
سلام نمیدونم کدوماتون برنامه به خانه برمیگریم توی اون هفته رو دید دکتر رستمی در مورد اموزشهای قبل از دبستان حرف میزد میگفت برای این که بچه هاتون تو مدرسه خوش خط باشن بهشون مروارید بدین نخ کنن گفت تو کلاس ما هم بهم گفتن از این بازی هایی که باید نقطه به نقطه وصل کنن خوبه و باعث میشه بعدا خوش خط بشن این کتاب بازی با نقطه ها اسمشه از مجموعه کتابهای سلام پیش دبستانیها هست ناشر کتاب نیستان هست و نویسندش داریوش صادقیه که 55صفحه هست و از اسون به سخت تمرین داره به نظرم کتاب خوبیه
ه کتاب دیگه برای افزایش تمرکز خواستم بهتون معرفی کنم (همه میتونن زرنگ باشن تمرینات ویژه برای پرورش استعدادهای کودکان )مولف نرگس تبریزی کاشناس متخصص دکتر مصطفی تبریزی این کتاب عالیهههههههههه توصیه میکنم همتون بخرینش شامل تمرینهای زیادیه که برای تمرکز عالیه ما هر روز دوسه تا تمرینهاشو حل میکنیم
یه چیز دیگه اگه میخواین تمرینهای این کتاب رو حل کنین برای این که تو کتااب علامت نزنین و بتونن همیشه ازش استفاده کنن یه تلق بخرین شفاف باشه بذارین رو صفحه کتاب و از بچه بخواین روی اون بنویسه تا کتاب رو بشه بعدا استفاده کرد
این روش رو کاردرمانشون بهم یاد داد تا بتونن دوتاشون از یه کتناب استفاده کنن
برای افزایش حافظه کوتاه مدت هم یه بازی بهتون میگم که عالیههههههه فقط خواستم بهتون یه چیزی بگم بچه های من پارسال یعنی قبل از این که بازی درمانی رو باهاشون شروع کنم از لحاظ تمرکز افتضاح بودن طوری که میوه ها رو قاطی میکردن اقوامو جابه جا میگفتن نمیدونین چقدر عذاب کشیدم هر جا میرفتیم تا این بچه ها حرف میزدن همه متوجه نقطه ضعف هاشون شده بودن مطمئن بودم اگه میرفتن مدرسه باید ریتالین بهشون میدادم شک نداشتم به نظرم نقش بازی توی رشد فکری و ذهنی بچه ها و افزایش تمرکزشون خیلی خوب جواب میده یکی از بازیهایی که واقعا بهشون کمک کرد و برای تقویت حافظه کوتاه مدت هست بازی قایم موشک هست که حتما مغازه هایی که اسباب بازیهای فکری میفروشن دارن ازیش به این ترتیبه که شش تا درپوش رنگی داره با حدود 35تا کارت تصویر که شش تا این تصویرها رو برمیداریم و مثلا میگیم قرمز روی بالن ابی روی ماهی و تا اخر بعد تاس میندازیم تاسش روی هر وجهش یه رنگی داره هر رنگی اومد باید بگه زیرش چه تصویری هست به نظرم بازی خوبیه
راستی این دکتر گفت قدرت استدلال بچه ها رو تقویت کنین مثلا براشون قصه بخونین و ازشون سوال کنین چرا این طوری شد اگه مثلا اون موشه این کارو میکرد چی میشد و...
یه تمرین موثر برای تقویت ذهن و قدرت شنیداری بچه که یاد گرفتم اینه که اول با سه کلمه شروع کنین مثال بهش نگاه کنین و مطمئن باشین حواسش بهتون هست برای مثال بگین گل -مرغ -لیوان اون باید به ترتیب این سه کلمه رو بگه و بعد که راه افتاد بعد از این که به ترتیب گفت برعکس بگه البته بازم به ترتیب با پیشرفت کودکتون چهار کلمه پنج کلمه و ...به نظرم تمرین خوبیه
2810