2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980756 بازدید | 11748 پست
از 3 سالگی امیر که واقعا شیطنت هاش قابل تحمل نبود من تا از در مطب هر دکتری رفتم تو تا گفتم سلام گفت بیش فعال قرص نوشت هیچ قرصی هم اصلا کار خاصی برای من نکرد

خلاصه تا اینکه من اینجا رو پیدا کردم و با شعله جون آشنا شدم که گفت پسرم رو بردم پیش دکتر عابدی بچه هام از این رو اون رو شدن

با تمام شیطنتهای که بچه های شعله داشتن بازم تشخیص بیش فعالی براشون نبود و واقعا هم تشخیص دکتر عابدی درست بود وخدارو شکر دیگه شعله رو نمیبینیم چون مشکلش با پسراش حل شده

منم تصمیم گرفتم برم پیش دکتر عابدی اولش توسط یه کارشناس از امیر تست گرفت و بعدش م جواب تست این شدکه:

1- هوش کل یا همون IQ:108
2-هوش کلامی :111
3-هوش عملی:105
4-سرعت پردازش(دقت+سرعت):100

تشخیص بیش فعالی رد شد و مشخص شد که امیر لجبازه ومن خودم میدونم که چرا لجبازه

همش ب خاطره اینه که من آرامش رو براش مهیا نکردم همش از دست این فسیل های شوشو حرص خوردم و نتیجه اش این شد که امیر همش عصبی باشه
من هیچ وقت خودم و کسانی که باعث شدن پسرم عصبی بشه نمیبخشم
خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همگی ما به خاطر خوشبختی در آینده این بچه ها هست که از الان داریم دست و پا میزنیم

من میخوام برم دنبال تقویت هوش هیجانی امیر

متاسفانه به خاطر توبیخ های که توی این مدت شده اعتماد بنفس پایینی داره و در نتیجه هوش هیجانی اش هم پایینه

EQ یا همون هوش هیجانی

آیلار جان رفتی دکتر حتما راجع به این موضوع باهاش صحبت کن که توی تستش هوش هیجانی اش هم مشخص بشه

2805
مرجان جون دکتر به نظرت چطور بود ؟
راهکار داد بهت ؟
امیرو خودش بررسی کرد یا کارشناسش
خودت اولین بار که رفتی گفتی می خوای چیو بررسی کنی در مورد امیر ؟
اسمی از بیش فعالی آوردی یا نه ؟
برای ارتقای هوشش هم بهت راهکار داد ؟
کلیه اجناس خانوم پسند رو در تاپیک من ببینید . http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=881434&PageNumber=1
دکتر خوب بود

یه سری راهکار داده

اول کارشناسش ارزیابی کرد و بعد موقع ویزیت خودشم یه سری سوالات از امیر پرسید

موقع فرم پر کردن ازت میپرسه منم گفتم که برای شیطونیاش اومدم و قبلا دکتر رفتم همگی تشخیص بیش فعالی دادن

اصلا اون موقع من هوش هیجانی رو نمیشناختم چی هستش

من توی شهرستان زندگی میکنم اینجا امکاناتش کم

بهترین و درست ترین تشخیصی که برای امیر داد این بود

گفت خانم بچه ات کلافه است .اون دوست داره همش کارهای جدید انجام بده و فعالیت زیاد داشته باشه و چون امکاناتش رو

ندارید به صورت لجبازی بروز میده واصلا اصلا بیش فعال نیست

واینکه منم صبرم کمه و این نکته رو امیر ازم یاد گرفته و صبرش کم هستش

من دارم روی امیر کار میکنم البته یه چند باری از دستم در رفته ومتاسفانه یه کتک حسابی نوش جان کرده ولی بازم از اول

شروع کردم

بهترین تنبیه که روی امیر جواب داده زمان سنج

باید بره روی میز گوشه اتاق بایسته هیچ حرفی نزنه تا موبایل من زنگ بخوره

الانم همش از صبح تا شب سوره والعصر رو میخونم به آب غذا یا خودش و خودم فوت میکنم

شدم عین جادو گرااااااااااااااااااااا

اینجا ماه رمضان حسینیه ما هر شب مراسم داره

شب اول من خیلی خسته بودم و به امیر گفتم چون امروز اذیت کردی حسینیه نمیریم

دیشب رفتیم به شرررررررررررررط خدارو شکر خوب بود .انشالله از این به بعدشم خوب بشه

مرجان جان سلام عزیزم خوبییییی
میدونی من فکر میکنم تمام این موفقیت هایی که در مورد بچه هام داشتم رو مدیون این تاپیک هستم نمیدونم شرح حال منو میدونین یا نه منم دوتا پسر دوقلو دارم از سن سه سالگی در هر دکتر متخصصی میرفتم با دیدن پنج دقیقه بچه ها میگفت بچه هات بیش فعالن و دارو میدادن با خوردن این داروها بچه هام اروم میشدن و بی حال شاید اون موقع ارامش رو تو خونمون حس میکردم اما با این تاپیک و بچه هاش اشنا شدم و دیدم دارو نمیتونه مشکل منو حل کنه و فقط اون علائمشونو نشون نمیده و درمان نمیشن بچه های من طوری بودن که علاوه بر شیطنتهاشون تمام چیزها و رو با هم قاطی پاتی میکردن نمیدونی چقدر عذاب میکشیدم و مایه مسخره همه شده بودم حتی اگه مادرشوهرم زنگ میزد فکر میکردن یکی دیگس و بهش میگفتن تو فلانی هستی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و یکی بهم دکتر عابدی رو معرفی کرد و بعد از تستی که گرفت فهمیدم بچه هام مضطربن و یه سری راهکار برای رفع اضطراب الان مشکلاتم کمتر شده نه این که کاملا خوب شده باشن چون راهکارهای دکتر رو کاملا رعایت نمیکنم اما بچه هام دیگه اون بچه ها نیستن تقریبا دو ماه بردمشون کاردرمانی و بازی درمانی که توجهشون عالی شد عالی الان دیگه خیلی کم پیش بیاد که چیزی رو قاطی کنن و امسال که میرفتن پیش دبستانی و بهشون حروف رو یاد میدادن مربیشون میگفت پیامو پویا تو ی کلاس از نظر یادگیری حروف اولین هستن و هر موقع برامون بازرس میاد پیامو پویا رو میارم پیششون تا بخونن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!و این یعنی تمام دنیا
فقط یه چیزی تا بچه هاتون کوچیکن مشکلشون رو حل کنین چون راحت تره تو ککلاسهای بازی درمانی که میرفتم به دا بچه هایی رو میدیدم که اخر سال دوم ابتدایی بودن اما الفبا رو بلد نبودن فقط هم مشکل توجه داشتن کاردمانشون میگفت اگه این بچه ها مادری مثل تو اشتن الان اینقدر نباید عذاب میکشیدن
قرص دادن فقط باعث میشه علائمو نشون نده اما اون مشکل هنوز هست در مورد بچه های من کتاب خوندن خیلی خوب بوده میشونمشون دو طرفم و براشون کتاب میخونم خیلی حال مکنن دوست دارن براشون وقت بذاریم نوازش درمانی هم خیلی خوبه برای کاهش اضطراب باید شبها بریم کناشون بخوابیم و براشون از تمام شیرینیهای زندگیمون بگیم که چقدر خوشبختیم و سالمیم همو داریم و ...
مرجان جان فقط بگم اولش خیلی سخته باید ارامش داشته باشی تا بتونی مشکلتو حل کنی اگه میدونی مشکل تمرکز داره بیا به این تاپیک منو چند نفر دیگه چند تا بازی برای تمرکز معرفی کردیم امیدوارم موفق باشی گلم
شعله جون خدارو شکر مشکلات فرزندان شما کمتر شده.لطف می کنید آدرس و تلفن دکتری که گفتید رو بگین؟؟؟تهران هست؟
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
2810