سلام
2من ماهه زایمان کردم و یه بچه 3 ساله دیگه دارم.از ماه هفتم حاملگیم فهمیدم که شوهرم با زنی ارتباط داره.ارتباطی که شاید به یک سال قبل برگرده و من نفهمیدم.ارتباطی که در حد خیانت جنسیه.از اون موقع 4 ماه می گذره و من به توصیه مشاور هیچ عکس العملی نشون ندادم.داغون شدم ولی اصلا به روی خودم نیاوردم. خودم دلم می خواد درس خوبی به شوهرم بدم که بفهمه یه من ماست چقدر کره داره.
اما نظر مشاور اینه که با شرایط من در حال حاضر برخورد کردن با شوهرم درست نیست و بهتره به روی خودم نیارم.چون ممکنه شوهر لجباز من دست از کارش برنداره و کارمون به طلاق برسه و طلاق رو مناسب حال من نمیدونن.چون شاغل نیستم .2 بچه کوچک دارم و....
الان دارم زجر می کشم.دارم داغون می شم ولی نظر مشاور اینه که شرایط بعد طلاق میتونه برام بدتر باشه.ممکنه با شوهرم برخورد کنم و او درست نشه و مجبور شم جدا بشم.
خدا میدونه اصلا نمی دونم چه کاری درسته چه کاری نه؟ علی رغم میل من و در خواست من حدود 5 ماهه که ما با هم رابطه زناشویی نداریم و من همه این شرایط رو باید با وجود یه شوهر سرد نه یخ تحمل کنم.هیچ کس حتی خانوادم از موضوع اطلاع نداره و خودم دارم ذره ذره خورد میشم.
لطفا اگه نظری دارید بفرمایید.به نظر شما کاری میشه کرد؟یا فقط راهش سوختن و ساختنه؟