2777
2789
عنوان

میخایم با قانون جذب باردار بشیم هورررررررا

| مشاهده متن کامل بحث + 508474 بازدید | 57002 پست
عزيز دلم مباركت بشه خيلي خيلي برات خوشحال شدم حال عجيبي دارم  روزي كه جواب مثبت ازمايشمو گرف ...

فدای تو عزیزم.خدا بچه ی گلتو برات نگهداره  

زندگی را به خدا بسپار...و مطمئن باش...تا وقتی پشتت به خدا گرم است... تمام هراس های دنیا خنده دار است

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام خوشگلم.تازه برگشتم.با خبرای خوش اومدم.جواب ازمایشم مثبت بودبتا 229.بردم به دکترم نشون دادم خندی ...

ای جووونم عزیزم مجدد مبارکههههه عزیز دلم😍😍😍😍

خدارو شکر انشاله نه ماه بارداریتو بسلامتی میگذرونی و نی نی جونو بغل میگیری❤❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
2803
خیلییییییی برات خوشحال شدم دریا خداروشکر که دوباره انتظار نکشیدی عزیزم مبااااااارکت باشه

فدات بشم دوست گلم.مرسی.  خدا نازگلتو برات نگه داره انشالله

زندگی را به خدا بسپار...و مطمئن باش...تا وقتی پشتت به خدا گرم است... تمام هراس های دنیا خنده دار است
ای جووونم عزیزم مجدد مبارکههههه عزیز دلم😍😍😍😍 خدارو شکر انشاله نه ماه بارداریتو بسلامتی میگذرون ...

مرسی عزیزدلم قربون محبتت  قسمت خودت بشه انشالله

2804
         🌸🌼🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸🌼🌸 نهمین روز از ختم سوره ی حشر ر ...

🌺💗به نیت اعظم جون سوره حشر و خوندم انشالله حاجت روایی دوست عزیزم💗🌺

خدایا شکرت که مامان شدنم نزدیکه😍
سلام خوشگلم.تازه برگشتم.با خبرای خوش اومدم.جواب ازمایشم مثبت بودبتا 229.بردم به دکترم نشون دادم خندی ...

جونممم مامان شوماخرررر ان شالله ک ۹ماه و بسلامتی پشت سر بزاری و نی نی و بسلامتی بقل بگیری عزیزمم🥰🥰💋💋🤰🏼🤰🏼

خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻

خدایا شکرررتتتتت خدایا شکرتتتت تبریک عزیزم انشالله بارداری راحت و عاااالی داشته باشی😍😍😍😍

خدایا شکرت که مامان شدنم نزدیکه😍

خداروووووشکر که بتات عالی بود 

💗💗💗💗

خدایا ممنونم که دُخمل نازمو تو دلم گذاشتی،وسپاسگذارم که بارداری سالم و خوبی رو دارم و ازش لذت میبرم  خدایا سپاسگذارم سپاسگذارم سپاسگذارم (ربّ لاتذرنی فرداً و انت خیر الوارثین) 
2805

خداروشکر . ان شالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی و نی نی ت سالم بغل بگیری 😍😍😍

خبربارداریت رو  چطور ب همسرت دادی ؟ 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
2801