2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3408605 بازدید | 46612 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
بچه ها برای عمل زیبایی و انحراف بینی به طور همزمان بیمه واسه انحراف پول میده؟

کسی هست که همزمان هر دو عملو باهم انجام داده باشه بیمه پول انحرافشو پرداخت کرده باشه؟
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
2804
برای منم نادریان گفت انحراف نداری در صورتی که یه کم دارم ولی تا قیمت و نداد و جلسه بعد حرفی از انحراف نمیزنم ولی میترسم برطرفش نکنه تنفسم بد بمونه
19 آبان دکتر نادریان
عکسهای 2ماهگی صفحه 2394
2805
یکی از دوستان پرسیده بود که چرا بازم نظرم رو یحیویه.راستشو بخواین من یکم شک کرده بودم که شاید این تعریفا تبلیغای هدف دار باشه مخصوصا اینکه کارای یحیوی را تو مطب با چسب دیده بودم و جز کارای سایتش و تعریفایی که شنیده بودم دلیل دیگه ای برای انتخابم نداشتم.تا اینکه هفته پیش 2تا از دوستامو(خواهرن) دیدم که دقیقا پارسال که من با یحیوی وقت عمل گرفته بودم اونا هم وقت عمل داشتن و این 9 ماه خبری ازشون نداشتم ونمیدونستم که عمل کردن.
ولی وقتی دیدمشون واقعا هردو راضی بودن و اینکه بینی هاشونم خیلی خوب شده بود یعنی با توجه به اون همه مشکلی که داشتن اصلا تصور نمیکردم که انقد خوب شده باشه و واقعا خیلی تغییر مثبت کرده بودن.
خب دیگه اینا که با چشم خودم دیدم خیلی اعتمادم بیشتر شد.
الان از نادریانم خیلی تعریف میشنوم خب تحریک میشم مطب اونم برم با توجه به اینکه پارسال دختر عمم از اون وقت گرفته بود و میگفت ازش یه نمونه دیده که خیلی خوشش اومده ولی خب به نظرم بیس صورت هم خیلی مهمه.
حتی اگر بینی عالی هم باشه اگر به صورت شخص نیاد یا حتی بقیه اجزای صورت متناسب نباشه اصلا خودشا نشون نمیده.
من خودم همیشه از افرادی که به نظرم خوشگل اومدن پرسیدم که بینیتو کجا عمل کردی و دلیل اینکه توجهم جلب شده کلیت زیبایی فرد بوده که البته بینی خیلی تاثیر گذاره ولی سایر اجزای صورت و هماهنگیشونم خیلی مهمه.
مثلا من از بینی فروز خیلی خوشم اومد که مطمئنا زیبایی خودش بی تاثیر نیست!!!!
و درباره نفسک چون خودش خواست نظری ندادم ولی واقعا هیچ نقصی تو صورتش نداشت و انقدر اجزای صورتش با هم هماهنگ بودن که من اگه بودم عمل نمیکردم.
چون خودم بارها دیدم خیلیا وقتی یه دختر خوشگل میبینن که بینیشو عمل کرده سریع میگن عملیه!!!!(انگار که جنایت کرده مثل الناز شاکردوست) واصلا به این توجه نمیکنن که بابا خودشم خوشگل بوده وگرنه این همه آدم عمل کردن.
2801