یکی از دوستان پرسیده بود که چرا بازم نظرم رو یحیویه.راستشو بخواین من یکم شک کرده بودم که شاید این تعریفا تبلیغای هدف دار باشه مخصوصا اینکه کارای یحیوی را تو مطب با چسب دیده بودم و جز کارای سایتش و تعریفایی که شنیده بودم دلیل دیگه ای برای انتخابم نداشتم.تا اینکه هفته پیش 2تا از دوستامو(خواهرن) دیدم که دقیقا پارسال که من با یحیوی وقت عمل گرفته بودم اونا هم وقت عمل داشتن و این 9 ماه خبری ازشون نداشتم ونمیدونستم که عمل کردن.
ولی وقتی دیدمشون واقعا هردو راضی بودن و اینکه بینی هاشونم خیلی خوب شده بود یعنی با توجه به اون همه مشکلی که داشتن اصلا تصور نمیکردم که انقد خوب شده باشه و واقعا خیلی تغییر مثبت کرده بودن.
خب دیگه اینا که با چشم خودم دیدم خیلی اعتمادم بیشتر شد.
الان از نادریانم خیلی تعریف میشنوم خب تحریک میشم مطب اونم برم با توجه به اینکه پارسال دختر عمم از اون وقت گرفته بود و میگفت ازش یه نمونه دیده که خیلی خوشش اومده ولی خب به نظرم بیس صورت هم خیلی مهمه.
حتی اگر بینی عالی هم باشه اگر به صورت شخص نیاد یا حتی بقیه اجزای صورت متناسب نباشه اصلا خودشا نشون نمیده.
من خودم همیشه از افرادی که به نظرم خوشگل اومدن پرسیدم که بینیتو کجا عمل کردی
و دلیل اینکه توجهم جلب شده کلیت زیبایی فرد بوده که البته بینی خیلی تاثیر گذاره ولی سایر اجزای صورت و هماهنگیشونم خیلی مهمه.