2777
2789
عنوان

هر کی دلش از مادر شوهر پره بیاد با هم درد دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 203747 بازدید | 439 پست
دوستان بدجور داغونممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غمناک جان...من 10 ساله ازدواج کردم و 2تا بچه دارم.خواهر -برادرام هم متاهلن و کلی تجربه و قصه دور و برم هست...
به نظر من این ازدواج به صلاح شما نیست و خیلی خطرناکه...هیچ چیز در دنیا با ارزشتر از آرامش نیست...من بعید میدونم با این سرگذشتی که ازت خوندم آرامش انتظارتو بکشه..الان تمومش کنی فوقش یه مدت دپرس میشی...بعد دیگه درواقع نجات پیدا کردی و خطر ازت گذشته...با توجه به اختلاف فرهنگی(چون گفتی شهراتون خیلی دوره )و این قصه ها بیخیال این زندگی بشی بهتره..حتی اگه تا آخر عمر مجرد بمونی بهتر از سروکله زدن با ایناس...
10سال پیش که اومدن خواستگاری من(شوهرم پسر بزرگه و بچه اوله)اینقدر مادر شوشو قربون صدقه اش میرفت و یه جوری حرف میزد میگفتی چه فرشته صاف و ساده ای...6ماه بعد عروسی پدرشوشو فوت شد و همه گرفتاریا افتاد سرما..اگه بگم..چقدرررررزحمتشون رو کشیدیم...و چقدر براشون خرج کردیمو...قصه اش طولانیه...حالا که حساب کتابو صاف کردیم و خواستیم مستقل شیم..سر مادیات الان 4ماهه مادرشوشو قهر کرده و حتی بخاطر دیدن نوه هاش که مکوچیکه 8ماهشه و خیلی شیرینه از خر شیطون پایین نیومده...فقط هم حرص پسر ته تغارش رو میخوره و انتظار داره امولمون رو بریزیم زیر دست شازده اش تا اون تا میتونه خرج کنه..خییلی ولخرجه...مغرور و بیشعور..تو این 10 سال حتی یکبار هم منو صدا نزده بگه زن داداش...انگار که من دیوارم...فقط پولم خوب بوده...(کلی پول وارد زندگیشون کردم از ارث پدرم)
میگم اون که تو نظرم فرشته بودو مثل پروانه دورش میچرخیدم الان گندش دراومده بدجور...الان ازش متنفففففرم.چه برسه اونی که از الان اینه که تعریف کردی...به نظر من دردسر این ازدواج خییییییلی زیاده...وقتی دوست ندارن و از تو به هر دلیلی خوششون نمیاد هیچ وقت نظرشون عوض نمیشه.منی که 10 ساله دایم دستامو عسل کردم گذاشتم دهنش سرنوشتم این شده...وای به حال تو...شوهره هم بدبخت این وسط داغون میشه..
این نظر من بود...حالا خود دانی..
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...
سلام به همه ی دوستان مخصوصا غمناک جون
خواستم بگم
مارو که اینقد با ناز اومدن بردن پدرمونو دراوردن.بعضی وقتا میخوایم سربذاریم به کوه وبیابون از دستشون....زندگی شوخی بردار نیست حرفه یه عمره....هدف از ازدواج رسیدن به شخص مورده نظر نیست رسین به آرامشو خوشبختیه...که مطمئن باش اونا هیچ وقت نمیذارن تو هیچ کدومو داشته باشی....یه هفته بعد از عقدم عاشقی از سر هردوتون میفته و فقط نفرت از خونواده شوهر تو دلت میمونه و خاطرات تلخ....یادت باشه دلت واسه نامزدتم نسوزه مردا زود دل بسته ی یکی دیگه میشن