2777
2789
عنوان

از پدران برای بحث و انتقال تجربیاتشان دعوت می کنیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 34552 بازدید | 1027 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان یادتان باشد: به منظور جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی در هنگام ورود به سایت (درج نام کاربری و رمز عبور ) ، با کنترل آدرس مرورگر خود از حضور در http://www.ninisite.com اطمینان حاصل کنید .
همچنین تیم مدیریت سایت ابداً و به هیچ عنوان در هیچ یک از بخش های سایت نیازی به نام کاربری و رمز عبور شما ندارد ، فریب نخورید !!
متاهل ، بابای حسین..مشاور حقوقی خانواده و جرائم رایانه ای ..t.me/afshin_norouzi54 .. @afshin_norouzi
آینده نی نی های خوشگلتونو به ما بسپارید.با بیمه زندگی و سرمایه آینده کودکانتان را تضمین کنید.(دریافت اطلاعات و اخذ قرارداد بیمه زندگی و سرمایه پاسارگاد با حضور کارشناسان ما)

http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=24747

فقط با ماهی 30هزار تومان آینده فرزندانتان را تضمین کنید

بیمه پاسارگاد در این بیمه نامه متعهد میشود در صورت حیات بیمه شده در پایان قرارداد، پرداخت اندوخته بعلاوه سود مشارکت در منافع(سود 18 %) به صورت یکجا به بیمه گذار و یا برقراری مستمری از محل اندوخته ایجاد شده خواهد بود.

در صورت فوت بیمه شده ، پرداخت سرمایه بیمه عمر بعلاوه اندوخته تشکیل شده تا زمان فوت به استفاده کننده در قرار داد می باشد.

گر علاقه مند به سرمایه گزاری به این روش برای خود و فرزندانتان هستید فقط با فرستادن 1 ایمیل کارشناسان مارا در کنارتان داشته باشید .
آماده پاسخگویی به همه سوالات شما هستیم.
شماره تماس :093639213244
سامیار مامان 2تیر به طور ناگهانی دنیا اومد و تمام زندگی من و بابایی شد.عاشقتیم کوچولوی من.
2810