2777
2789
خونه برادرم یه شهر دیگه است اول هفته برادرم تلفنی به مادرم گفته با آبجی اینا برای تعطیلات آخر صفر بیاید خونمون ازطرفی شوشو که البته خودش هم آدم مقید و مبادی آداب توی رفت و آمدها هست می گه چرا به خودمون زنگ نزدن دعوت کنند ، از طرفی هم من اخیرا" زایمان کردم و تو خونه پدرشوهرم ( (طبقه بالایی )زندگی می کنم از تو خونه موندن و بچه داری کلافه و خسته شدم دوست دارم برم یه جایی البته شوشو هم دوست داره بیاد ولی می گه چون مستقیما" دعوت نکردن پس قطعی نیست و در حد تعارف بوده من هم اگه تو این دو سه روز خونه بمونم همش باید تنها باشم یا بریم خونه مادرشوهرم اینا شما چه پیشنهادی می دین که راضیش کنم ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سمان
1391/10/20 12:16 ب.ظ

به مامانت بگو به برادرت بگه که به شما هم زنگ بزنه
حرف شوهرت درسته عزیزم

همین کارو بکن
تارا :::::::::: مهرسا ( مثل خورشید ) ::::::::::29 فروردین :::::::::: رشت

Lilypie Premature Baby tickers

ز طرفی به برادرم می گم که خوب اگه به خودمون می گفتی قطعی بود برادرم هم جواب سربالا می ده می گه مگه حتما" باید همیشه دعوت کرد تا بیاین من می گم تعطیلات آخر هفته می خواین خونه باشین بیاین اینجا کلا" خانواده برادرم برعکس ما هستند می گن ما خودمون بدون دعوت می یایم لازم نیست حتما" دعوت کنید یا دعوت کنیم البته خانمش بیشتر این تیپی هستش و دو سه باری که تابستون خواستیم بریم خونشون خانمش گوشی رو برداشت و گفت که برنامه داریم بریم فلان جا (مثلا" خونه خواهرش یا ویلای فلان فامیلشون ) خوب شما هم بیاید بریم ، بعد که همدیگر رو می بینیم می گه شما که اصلا" نمی یاید رفت و آمد نمی کنید در صورتی که هر بار خودش می پیچونه و فکر می کنم برادرم رو این حساب می خواد که ما خودمون بریم تا دعوت قطعی در میون نباشه
خب برادرت باید اینو در نظر بگیره که شوهر شما اخلاقش اینطوریه
باید به خاطر شما هم که شده بهش بزنگه و دعوتش کنه
به مامانت بگو اینارو بهش توضیح بده
خودمان را با جمله قسمت چه باشد گول میزنیم ... قسمت اراده من و توست ! ( خدا جون اراده کردم خوب باشم و به آرزوهام برسم پس به من لطف کن تا روزهای قشنگ رو ببینم ) سیمین