***تجـــــــــــــربیـــــــــــــــــــــــات دو ستای گلم بعد از استفاده از خرنوب*****************
1ـ سیما

a

1391/11/8 10:44 ق.ظ
سلامممممممممممم به همگی
من همسرم مشکل تعداد و کم تحرکی و مورفولوزی اسپرم داشت که با خوردن داروهای مختلف هورمونی هیچچچچچچ تغییری نکرد
تا اینکه تو این سایت با خرنوب اشنا ششدم حدود 50 روز مصرف کرد و در کنارش معجون و ویتامین e,c,امگا3و زینک و سلنیوم مصرف کرد
خدارو شکر آزمایشش خیلییییییییی خوب شد و به لطف خدا من الان باردارمممممم
پس شک نکنید و مطمئن باشید برای کم تحرکی اسپرم واقعااا خرنوب معجزه می کنه
2ـ ترنم زندگی

1391/11/8 10:45 ق.ظ
سلام خانوماااااا.
آزمایش همسرم قبل از مصرف خرنوب بسیار اسفناک بود به حدی که احتمال آی وی اف می رفت.
اما خرنوب رو که تهیه کردم(من از تبریز خریدم البته) به مدت 50 روز همسرم مطرف کرد و بعد از اون مجدد آز داد که خدا رو شکر همه چیز نرمال شد اصلا باور کردنی نبود واسسسسسسسسسمممممممممممم.
من فقط بعنوان پیشنهاد می گم یه دوره 50 روزه استفاده کنید عزیزان
البته ظاهرا برای اونهایی که آزو هستن مفید نیست اینطور که شنیدم ولی باز هم تحقیق کنید
البته هنوز باردار نشدم که خواست خدا بوده ولی امیدوارم که به زودی بارداری محقق بشه.
من به قدرت خداوند ایمان دارم که یک گیاه کوچیک رو وسیله بهبودی همسرم قرار داد
3ـ میخک

همسری منم کم تحرکی اسپرم داشت که تحت نظر دکتر ارولوژیست بود و سال قبل عمل واریکوسل انجام داد. بعد از عمل مورفولوژی و تحرک اش کمتر شد. من امسال از خرداد ماه که با کلوب پیاز درمانی آشنا شدم، خرنوب رو شناختم و از عطاری دوست همسرم تهیه اش کردم. سه ماه تمام جوشونده اشو به همسری دادم خورد. بعد از سه ماه در نتیجه آزمایشش تغییری نبود و من حسابی ناامید شدم و کلا درمان رو کنار گذاشتم. آبان ماه در کمال ناباوری باردار شدم. امیدوارم همه دوستای خوبم بزودی نتیجه بگیرن.
فقط اینو بگم که درمانهای گیاهی نیاز یه صبر و بردباری داره. و کلا در مان کم تحرکی اسپرم آقایون زمانبر هست
4 ـ نی نی گل

1391/4/10 2:26 ب.ظ
همسری من اسپرم اصلا نداشت بعد یه سری آمپول های hcgاستفاده کرد گه گفتن اسپرمش شده 10 یا بیست تا، که دکتر گفت باید برای میکرو بریم تهران ، ولی خوب همسری رضایت نمی داد و ما هم درمانهای گیاهی شروع کردیم و اسپرمهای همسری شد 15 میلیون ولی خوب بازم کم بود و دکترها می گفتن باید میکرو بشه ولی همون ماه که می خواستسم درمان رو شروع کنیم حامله شدم
همسری خرنوب استفداه میکرد
5ـ مانوس

1392/3/13 2:26 ق.ظ
رها جون سلام عزیزم،خوبی دوستم...بابت معرفی خرنوب ازت خیلی خیلی سپاسگزارم،ایشالا هر چی از خدا میخوای بهت بده
بالاخره امروز بعد از 3.5 ماه شوشو از داد...
تعداد کلّ 235 میلیون
حرکت ا 49%
مورفولوژی 7%
البته این مورفولوژی رو باید راجبش توضیح بدم،قبلا مورفولوژی شوشو 5% بود که نرمالش بالای 14% بود،امروز که نتیجه رو دیدم،یکراست رفتم سراغ مورفولوژی،چون بقیه آیتمها نرمال بود،هیچی جلوش ننوشته بود،زود برگشتم و پرسیدم ازشون که چرا هیچی ننوشتین،خانومه گفت که مورفولوژی یکم دیر حاضر شده بوده،هنوز وارد نکردیم،خلاصه اومد و با خودکار جلوش نوشت 7% و گفت که نرماله.من از یه طرف خوشحال بودم چون از 5به 7رسیده بود،از طرفی ناراحت بودم،چون هنوز تا به 14 برسه خیلی مونده بود،بهش گقتم نه هنوز نرمال نشده،7 تا دیگه باید بره بالا...گفت ما معیاری که قبلا انجام میدادیم نرمالش بالای 14 بود،ولی 2-3 هفته میشه که معیارشو تغییر دادیم،الان بالای 4نرمال هست...داشتم از خوشحالی میمردم،خانومه هم چینی بود ولهجه ش رو خوب نمیفهمیدم...واسه اطمینان دوباره ازش پرسیدم پس چرا هنوز اینجا نوشتین نرمال بالای 14؟
دیگه نزدیک بود منو بزنه...گفت خانووووووم...بالا 4 نرماله
خدا رو هزار بار شکر
6. یمانا

1392/3/10 12:41 ب.ظ
خرنوب خیلی خوبه من یه دوره دادم بهش نتیجه شو دیدم. البته آز عرفان دکتر می گفت سخت گیرانه س. من دوهفته پیش که بهمن شوهرم تو بهمن از داد خیلی بهتر بود .
7. popo

1392/3/19 10:42 ق.ظ
سلام دوستان
شوهر من بعد از استفاده از خرنوب آزش خیلی تغییر کرد
مشکل واریکوسل داشت که عمل کرد و وضعیتش تغییری نداشت تا اینکه 2 ماه هر روز صبح و شب خرنوب بهش دادم
الان آز داده تعداد ش از 60 به 120 میلیون رسیده
مورفولوژی نرمالش 70 درصد شده در حالیکه قبلا حدود 25 تا 30 بود
گرید A+B هم 51 % (مامان شد خدا رو شکر)
8ـ یاسی

......... الان دوقلو داره خدا رو شکر
9ـ نارگل

.

........... یه پسمل خوشگل داره خدا رو شکر
10ـ

(مامان گندم وبهراد)
1391/11/20 2:34 ب.ظ
نمیدونم واقعا فقط تاثیر این گیاه بود یا نه
ولی برای شوهرم تاثیر داشت خداروشکر
11ـ Maryam.F

1392/3/25 10:44 ق.ظ
الان هشت روزه همسرم خرنوب میخوره، میگه مشخصه تاثیر داره، هنوز آز نداده ولی میگه از بعد از 24 سالگی اینا اینجوری نبوده!!!!! اینجوریشو نمیدونم یعنی چی????
خدا کنه از این یکی دیگه جواب بگیریم??
12.پری ناز1
1392/3/27 2:55 ب.ظ
رها جون همسرم جواب آزمایشو گرفت یکمی بهتر شده بود.
حالا میگه نمیدونم این تاثیر مثبت بخاطر داروها یا خرنوب...
13. نی نی گل

1391/4/18 12:59 ب.ظ
همسری من اسپرمش صفر بود و کلی دارو استفاده کرد ولی خوب تعدادش به 10 یا 20 تا رسید ولی خوب خرنوب اثرش بهتر بود
سیما جونم والله من یه بار نیم کیلو گرفتم و سه قسمت کردم و سه بار دم کردم و فقط با یه دوره مصرف نتیجه گرفتم خدارو شکر ولی حالا فکر نمی کنم یه کم کمتر یا بیشتر خیلی فرق بکنه
14.
(مامان گندم وبهراد)

1391/11/20 2:34 ب.ظ
نمیدونم واقعا فقط تاثیر این گیاه بود یا نه
ولی برای شوهرم تاثیر داشت خداروشکر
15.نی نی سان
1392/5/16 12:52 ب.ظ
سلام رها جون.
مثل اینکه دستت خیلی سبک بود. چون امروز جواب همون آزمایش قبلی همسرم رو به یه دکتر دیگه نشون دادیم خداروشکر اون گفت که اصلاً مشکلی نبوده هم تعداد 154 میلیون بوده که پزشک اولی ما رو به اشتباه انداخت و گفت 154 هزار تا هم مورفولوژی خوبی داره. خیلی خوشحالم. ایشاالله منم مشکلی نداشته باشم و باردار شم.
اما شوهرم میگه که به خوردن خرنوب ادامه میده چون تاثیرش رو حس میکنه
16.امان معصومه
1392/5/16 4:42 ب.ظ
سلام رها جون من دقیقا 2 ماه قبل ازت خرنوب گرفتم اومدم دم خونتون اگه یادت باشه
امروز باشوشو رفتیم رویان آز اسپرم داد، خدارو شکر تعدادش شده بود 115 میلیون که قبلا 50 میلیون بود
مورفولوژیش نرمال شده بود 4% که توی رنج آزمایشگاه رویان نرمال بود فقط سرعت کلاس aهمچنان پایین بود ولی کلاس b نرمال بود
میخواستم بگم این خرنوب واقعا تاثیر داره
17. NO NOOO

noonooo
1392/5/21 3:19 ب.ظ
بچه ها سلام من نوشینم و بعد از 5سال انتظار بالاخره باردار شدم
مشکل ما کم تحرکی اسپرم همسرم بود ، یکبار iui ناموفق داشتم که تعداد اسپرم بعد از شوستشو فقط 100000 تا بود
اما بعد از آشنایی با گیاه خرنوب و مصرف فقط 1ماه معجزه شد
قرار بود من ماه آینده ivf کنم ولی به صورت کاملا طبیعی باردار شدم دکترم هم داشت از تعجب شاخ در میاورد
الان هفته 5 هستم و بتام یک هفته از تاخیر پریم 4050 بود و دیروز که سونوی واژینال کردم گفت ساک حاملگی خوبی تشکیل شده ، بازم از رهای عزیز خیلی سپاسگذارم و امیدوارم همه ی اونایی که انتظار نی نی می کشن زودتر به نتیجه برسن.