2777
2789
عنوان

بچه ها من چیکار کنم از دست شوهرم یه راه حل درست بدین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 54 پست

مبارکه.اولین خونتونه خریدن ؟شایدهوس داره ..بخره.شوهرمنم خونه خریدنی زیاد خرج کرد منم اونموقع راضی نبودم ..ولی الان خیلی قشنگ شده.. 

بسه دنیا دیگه بسه ،تودیگه کار نده دستم؛من بسازتو میرقصم تو بزن تا من برقصم؛طاقت و صبر و قرارم دلمو یارودیار همچیم رفته زدستم تو بزن تامن برقصم....😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میدونه پدرش میده تو دگ نگران چی هستی

دگ باباش که پول همه رو نمیده

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
اره کلا همه چی دوس داره همه چی اوکی اوکی باشه خیلی کمال گراست خداروشکر برا من اینجور نیست 😣😣

درمانی نداره ولخرجی

ولی خب نیازی به قرصم نداره نری ی چی بهش بدی بخوره بنده خدا هنگ کنه😂😐

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  
حداقل خرج میکنه به چیزهای بهتر خرج کنه از کلید پریز چی میخواد در بیاد اگد به خرج کردنه یخچال سایدی ...

میخاد بذاره سر قبر من 

وسایلم نو تازه عروسی کردم لوسترم میگه فردا بریم بخریم میگم پول کم میاریم میگه نه 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
عمرا بره پیش روانشناس ولی خودم میرم ببینم باید چیکارش کنم

اره برو 

ببین اگه بتونی نصف حقوقشو ازش بگیری خودت پس انداز کنی خیلی خوبه یا قرعه کشیای خانوادگی هس از اونا بزارین اونجوری دیگه میدونه ک بااااید سرماه ی مبلغی بده اونوقت هم پس اندهزه  هم قناعت کار میشه

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

تو هم خرج کن ول کن بابا نشستی غصه مال دنیا رو میخوری ،هیچوقت به مردت نگو چرا فلان چیز رو خریدی،همیشه ...

میترسم کم بیاریم من خانوادم همیشه جمع کن بودن ولی به موقعش خوبم خرج میکردن بابام میکه این چرا اینجوریه😐

مث اجی من گفتی بچش شیطونه رفته دکتر گفته یه قرصی چیزی بده این یکم ارومتر بشه

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
مبارکه.اولین خونتونه خریدن ؟شایدهوس داره ..بخره.شوهرمنم خونه خریدنی زیاد خرج کرد منم اونموقع راضی نب ...

اره عزیزم مرسی اخه بقیه رو میبینم انقدر خوب صرفه جویی میکنن جمع میکنن به فکر خونه بررگترن اینو میبینم حرص میخورم 

بله دقیقاااااا

تو چیکار کردی با شوهرت