2777
2789
آره من عکس عمه مو گذاشتم تو خالتو بذار :/  

من یه عمه هر چند روز یبار عکس یکی از ماها رو میزاره😁 قبلش هم هماهنگ نمیکنه یبار عکس یهویی از بابام گذاشته بود من پشت بابام بودم چشمام کج افتاده بود😢

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشال وروسری منظورمه  بعد تعداد عکس هات زیاد باشه چی ؟

من شخصا ترجیح میدم تو پروفایل تلگرامم از خودم گالری ندم دست هر کس

افراط تو هیچی خوب نیست

🔐قفلی که خودت بازش نکنی، کسی واست باز نمیکنه ツ📎
من یه عمه هر چند روز یبار عکس یکی از ماها رو میزاره😁 قبلش هم هماهنگ نمیکنه یبار عکس یهویی از بابام ...

😂😂😂😂😂😂😂😂وااااای عجب سورپرایزتون میکنه 😝

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

کلا قانون فضای مجازی اینه که اگه از انتشار چیزی تو فضای انلاین ترس دارید و باهاش احساس راحتی نمیکنید نشرش ندید همین حالا اگه شما باهاش مشکلی ندارین خب چه اشکالی داره 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
همه ميذارن ن بابا چه بدي  ملت عكساي لختيشونو ميذارن اينستا پيجشونم باز ميذارن  ديگه كسي ...

وای یه پسری مزاحمم شده بود توی تل

میگفت یا بام دوست میشی یا ازعکس هات که همه باشال وروسری بود سواستفاده می کنم .

منم اکانتم رو حذف کردم .