2777
2789

https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/14764170701817049

این مقاله رو راجع به لیزر بخونین

اگر با ترجمش هم مشکل دارین میتونین از گوگل ترنزلیت استفاده کنین

این تیکه ای که اسکرین شات گرفتم مهمه از همون مقاله هست.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
شاید پوستت حساسه اول کمی بزن روی بازوت بزار خشک بشه ۵تا ۱۰ دقیقه بعد با اون کاردک داخلش امتحان کن اگ ...

اره به شدت میسوزه موهاهم کنده نمیشه😓😓😓😢😢😢😢

فک کنم ب من نمیسازه خدا کنه کرم دپی خوب باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم اینکه میگن اگه باردار بشی دوباره موها در میاد راسته؟؟؟

ن عزیزم. بعد اون دوران چون هورمون ها بهم میریزه امکان داره ی کم دربیاد ولی بشدت قبل ن  با یک جلسه ش ا ر ژ از بین میره البته این درمورد همه صدق نمیکنه بستگی ب بدن داره 

لیزر  اپیلاسیون  بعد از اپی پودر زنجفیل رو روی پوست مرطوب ماساژ بدی  فقط مقداری سوزش ...

امتحان کردی؟

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم. تو را بخشنده پنداشتم و گناه کار شدم .تو را گرم دیدم و در سردترین لحظه ها به سراغت امدم.تو مرا ...چه دیدی که وفادار ماندی؟؟                                                                                   کانال دکلمه های خودم @voooice
من خودم خیلی پر مو بودم   بعد از اپیلاسیون پوست رو با آب گرم  میشوری بعد پودر رو روی پوست ...

من تحمل درد زیاد دارم،قبلا یک هفته هر روز نیم ساعت میذاشتم رو پوستم،احساس کردم الکیه ولش کردم؛البته من برای صورتم استفاده کردم؛یعنی هفته ای دوبار کافیه؟؟؟

خدایا بابت همچی شکرت
ن عزیزم. بعد اون دوران چون هورمون ها بهم میریزه امکان داره ی کم دربیاد ولین بشدت قبل ک با یک جلسه ش ...

عزیزم لیزر خوب تو تهران میشناسید من خودم با الکس انجام دادم ولی میخوام با مدل جنتل مکس پرو کندلا برم تو تهران قیمتا خیلی متفاوته ..بیمارستان رازی هم شلوغه کلینیک خوب و با دقت میخوام برای ادامه جلساتم

عزیزم لیزر خوب تو تهران میشناسید من خودم با الکس انجام دادم ولی میخوام با مدل جنتل مکس پرو کندلا برم ...

عزیزم من همه ی اشناهام انجام دادن همون کلینیکی ک من میرفتم و همه هم راضی بعد اولین جلسه مطمعنا جواب میگیری.

شهرک راه اهن و بلدی؟؟؟ سمت دریاچه و چیتگر؟؟

ن عزیزم. بعد اون دوران چون هورمون ها بهم میریزه امکان داره ی کم دربیاد ولی بشدت قبل ن &nbs ...

من چندبار خواستم برم اینو شنیدم گفتم بزار بچه بعدی رو بیارم بعد،ترسیدم فقط پول رو هدر بدم،ممنونم از راهنماییت

خدایا بابت همچی شکرت
عزیزم من همه ی اشناهام انجام دادن همون کلینیکی ک من میرفتم و همه هم راضی بعد اولین جلسه مطمعنا جواب ...

هزینش چقد شد عزیزم؟؟

گفتی که پس از سیاهی رنگی نبود! ؟ پس موی سیاه من چرا گشت سپید...