2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

خیلی دست و دل بازه واسم ۹۹درصد پولاشو واسه من خرج میکنه یه درصد خودش تمیز و مرتبه بد دهن نیس واسه مامانم میمیره کشته مرده ی خواهرزادمه ولی خوهرزاده و برادرزاده خودشو ندوس!بدترین دعوا رو هم داشته باشیم مواظبه گشنه نمونم!امروزم دعوامون شده بود اومد دید قابلمه رو اجاق گازه فک کرد ناهار پختم درشو وا کرد دید خالیه  انقد تو اتاق بی صدا خندیدم!!!بعد پرسید واست چی سفارش بدم چی میخوری منم جوابشو ندادم هی رفته بیرون پیام میده گشنه نمون....خیلی خوشم اومد ی بارم خواستم جامو جدا کنم ازش دستمو گرفت نذاشت خوشم اومد 

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”

این که خیلی حرفای عاشقانه میزنه دوست دارم دورت بگردم قربونت بشم جونمی عشقمی و خیلی چیزای دیگه

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
2804
2805

شوهرم نمونه اس خیلی دست و دل بازه اصلا نذاشته آرزو به دلم بمونه البته اینم بگم منم زیاده خواه نیستم مثلا سفر های آنچنانی بخوام و بعضی چیزای فضایی ولی در کل همیشه سعی میکنه هر چی میخوام رو فراهم کنه حتی الان ماشین خودش رو فروخته پیاده میگرده ولی دست به ماشین من نمیزنه یا هرچقدر پول بخوام نه نمیگه البته خودشم میدونه من ولخرج نیستم واقعا هر چی بگم کم گفتم اگه هزار بار هم برگردم سر نقطه ی اول بازم با این ازدواج میکنم بزرگترین و بهترین نعمتی هست که خدا بهم داده فقط همیشه از خدا براش سلامتی و  طول عمر با عزت میخوام 

لطفا برا سلامتیه مامانم صلوات بفرستین ممنون 
فردا میتکونم خخخ

هر ادمی هم ویژگی خوب داره هم بد...مثلا الان استاتر میگفت از چه ویژگی همسرتون بدتون میاد باز من یه چیزی پیدا میکردم...هیشکی کامل نیست

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
بی تربیت😒 پاشو بیا خواستگاریش😐

میبینی مرضی جونم

شعور نداره ک😂😂😂

امشب داشتم ب جون داداشم غر میزدم ک درست غذا بخور یهو نگام کرد گفت ابجی کاش شوهر کنی از دستت راحت شم😂😂😂😂

2801