2777
2789
رویا جون منم همین کارو امسال کردموتقریبانصف درسا رو خوندم اما دیگه نرساندم شوهر هم همکاری نداشت بچه هم که همش میگفت حوصلم سر رفته خسته شده بودم وول کردم ۰اما خیلی ناراحتم و پشیمون حتما این کارو بکن فکر بقیه شو نکن بخصوص اگه بچه نداری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا دردسرت کمتر دیگه چی میخوای?! من شنیدم میتونی برای ثبت نام که رفتی نگی قبلا لیسانس داری چون اینا از هم جدا هستن ممکنه نفهمن وزارت علوم و پزشکی اما بخون تازه فقط روی پزشکی زوم نکن کار درمانی هم فامیلمان داره کار میکنه عالیه میلیونی پولش۰
عزیزم من پرستاری میخونم و رشته های پزشکی رو میشناسم خیلی صبرو حوصله میخواد خیلیاشون افسردگی گرفتن چند تا امتحان سخت تو هر مرحله هست که ممکنه برای هرکدومش چند ترم معطل بشی تازه بعد از 7 سال میشی پزشک عمومی که فایده نداره وقتی هم قبول بشی تازه دردسر تخصص گرفتنت شروع میشه و احساس میکنی از هم دوره ایات عقب افتادی من 22 سالمه و خیلی دداروسازی دوست دارم تازه دارو 5.5 ساله اما همش نگران بالارفتن سنمم......... به این مسائل خوب فکر کن
نه پرنسس جون قبلا کسی که دوبار از طریق روزانه قبول شده و دانشگاه رفته بود دیگه نمیتونست سراسری شرکت کنه کسی که یه بار از امکانات تحصیل رایگان استفاده کرده بود میتونست یه بار دیگه استفاده کنه اما گویا از سال 89 تصویب کردن کسی که حتی یه بار استفاده کرده بار دوم باید شهریه بده کسی که ارشد داره هم فقط واحدهای بین االملل میتونه ثبت نام کنه که شهریش ترمی ده میلیونه
ثوابت باشد ای دارای خرمن اگر رحمی کنی بر خوشه چینی
همهی هم دوره هام یا ارشد گرفتن یا دکتری دوستای دبیرستانمم اکثرا پزشک شدن و بعضیاشون درحال خوندن تخصصن پرنسس جون عزیزم سنم اصلا واسه خودم مطرح نیست ولی میدونم پزشکی سخته وراه سختی رو باید طی کرد اما فکر میکنم اگه قرارباشه شهریه بدی سختی راهو چند برابر میکنه تو خونواده ی مادری و پدریم کلی پزشک داریم یه جورایی هس اینکه من نتونستم داره خفم میکنه
همهی هم دوره هام یا ارشد گرفتن یا دکتری دوستای دبیرستانمم اکثرا پزشک شدن و بعضیاشون درحال خوندن تخصصن پرنسس جون عزیزم سنم اصلا واسه خودم مطرح نیست ولی میدونم پزشکی سخته وراه سختی رو باید طی کرد اما فکر میکنم اگه قرارباشه شهریه بدی سختی راهو چند برابر میکنه تو خونواده ی مادری و پدریم کلی پزشک داریم یه جورایی حس اینکه من نتونستم داره خفم میکنه
خییییییییییییییییییییییییلی خستم خیلی ازیه طرف واسه همین کارم حدودا تا الان 16 میلیون هزینه کردم اما همش یه خودم میگم اگه قرار بود این کار رو انجام بدم و این شغلم باشه چرا دردسر قبولی دانشگاه دولتیو اون زمان به جون خریدم دلم میخواد فرار کنم برم جایی که هیشکی منو نشناسه و افکارمم همراهم دیگه نباشن
بنظرم بشین بخون خدا پول تحصیلو جور میکنه..ارزوهاتو تو بچه هات دنبال نکن خودت بدستشون بیار...منم از رشتم راضی نیستم و عاشق پزشکی بودم
با چنان عشقی زندگی کن ..که حتی اگر بنا به تصادف به دوزخ افتادی..خود شیطان تو را به بهشت باز گرداند
الان ارشدم و همه واسم میگن بخون دکتری بری جبران میشه ولی خودم میدونم هیچ علاقه ای به این رشته ندارم و 1 خلا روحی شده بهم
با چنان عشقی زندگی کن ..که حتی اگر بنا به تصادف به دوزخ افتادی..خود شیطان تو را به بهشت باز گرداند
من تیزهوشان بودم و در کمال نادانی و فقط بخاطر حرف مردم همون سال رفتم دانشگاه
پزشکی رشته سنگینیه و همه انرژی و وقتتو میگیره شب کاری هم اواخرش داره..بعد از هفت سال تازه دکتر عمومی میشی..و باز باید دنبال کار بگردی..خیلی از دکترهای عمومی کاره خوب ندارن..بخدا یکیش پسر استادم بود..میگفت چون حاضر نیست مناطق محروم بره الان بیکار خونه نشسته.. یکی دوست دبیرستانم که دربدر کاره.الانم چندتا کلینیک رفته عضو شدهکه فط شیفت شبشونو بهش میدن. یکیشم پسر همسایه فامیلمون..که مسافرکشی میکنه.. نه اینکه بگم برای همه اینطوره اما این احتمالات رو هم باید درنظر گرفت. ببین میتونی پی همه چیو به تنت بمالی و بی خیال مشکلاتش بشی..بی خیال بچه بشی.. امیدوارم خیر برات پیش بیاد.. راستی رشته تغذیه هم خوبه ها .دوستم بااین رشته از دکتزرا هم درامدش بیشتره..چاقی لاغری و ..باشگاه ورزشی ها...
ONLY. GOD.
2810