2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس میتونی راهنمایم کنی چ رشته ای خوبه

من خودم نرم افزار خوندم

اگه میخوای بری سمت برنامه نویسی باید زود شروع کنی و اینکه دانشگاه زیاد مهم نیست حتما کامپیوتر خونده باشی

علنا چیز بدرد بخوری یاد نمیدن که در آینده برنامه نویسی بدردت بخوره چون هر روز یه تکنولوژی جدید میاد 

من خودم جدا از دانشگاه برنامه نویسی رو شروع کردم

میتونی تابستون یه دوره اولیه برنامه نویسی با زبان C++ یا پایتون شروع کنی ببینی دوست داری یا نه 

اونوقت تصمیم بگیری

من خودم نرم افزار خوندم اگه میخوای بری سمت برنامه نویسی باید زود شروع کنی و اینکه دانشگاه زیاد مهم ...

از رشتتون راضی هستین ؟ من فوق دیپلم ای تی ام در نظر دارم لیسانس بگیرم باعث پیشرفتم بشه اول گفتم لیسانس زبان بگیرم اما دوستان گفتن زبانو همینجوری بخونی بهتره تا دانشگاه حقوقتون خوبه اگه شاغلین؟

از رشتتون راضی هستین ؟ من فوق دیپلم ای تی ام در نظر دارم لیسانس بگیرم باعث پیشرفتم بشه اول گفتم لیسا ...

معلومات دانشگاه اونقدر تاثیر نداره برای آینده شغلی، اونم تو زمینه کامپیوتر که هر روز یه چیز جدید میاد ، مطالب قدیمی تدریس میشه 

اما خب مدرکو باید داشت! 

فعلا شرکت کار نمیکنم روی پروژه دانشگاهم وقت میزارم و در کنارش پروژه قبول میکنم

پولش خوبه اگه واسه خودت کار کنی

2810