2777
2789
عنوان

شیر کاکائو دامداران👎

1170 بازدید | 32 پست

سلام 

روزانه هممونه خیلی اقلام روزانه رو تهیه میکنیم ولی ممکنه قیمت رو به رشد رو نبینیم و دقت نکنیم

دختر من هر روز دیونه شیر کاکائو کوچک دامداری میخورد خیلی وقتها با پول تو جیبی مسخره وایه همین قیمتش خیلی دقت کرده

ظرف حدود ۳ ماه از ۱۰۰۰ تومن شده ۲۵۰۰ تومان 

واقعا کسی نیست از مادیران و صاحبشان این شرکت علت رو بپرسه 

ماه شیر کیلویغیر پاستوریزه که قبلا ۲۰۰۰ بود الان ۲۵۰۰ شده اینقدر تغییر داشته

آخر وایه ۲۰۰ سی سی شیر کاکائو یکدفعه ۱۵۰ درصد افزایش قیمت؟

چرا

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا چرا من متوجه گرونی نمیشم خوشمزه نمیشه ازش بگذری من صبح به صبح باید بخورم غلیظم هست 

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜

من وایه اولین بار گفتم بدخترم که نخره به شیر مارک دیگها گرفتم و پودر کاکائو به قاشق هم آرد ذرت حل کردم و جوشاندن البته تو به لیوان شیر با شکر بعد به بطری اضافه کردم تقریبا همون شد

پودر کیکی که تا هفته پیش می خریدم 5 6 تومن شده یا 9100 وقتی دیدم سکته زدم . ماست سون شده 15900 دو سه ماهی هست ماست نمی خوریم. شیر پاکتی بود هزار و خورده ای شده 2700و.... 

جا داره بگم مرگ بر آمریکا

آه از پاییز سرد ای کاش من از تو باغی در بهاران داشتم