2777
2789
عنوان

متولدین ابان 90

| مشاهده متن کامل بحث + 92911 بازدید | 1485 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بازم سلام به همه ی مامان آبانی های خوشبخت خودمونیما پست ا نشن میدن چقدر مامانای اکتیوی هستیم یه روز گذشته هنوز کسی جواب سلام منو نداده حالا مشاوره بماند راسنی نی نی منم آبانیه ایشالا22 میاد پیشم مواظب خودتون ونی نی های لپ کشونیتون باشین
2805
احتراما بدینوسیله از شما مامان خوشگل و خوش سلیقه دعوت بعمل می اید که برای بازدید و صد البته خرید (چشمک ) شو لباسهای مارکدار - جینگول و با قیمت های عالی **کودک ** و **مادر **ما تشریف بیاورید .

- لباس های شو از بدو تولد سایز 0 تا 14 سال و مارک های carters - gap-baby clup-mini wear- oshkosh و ...میباشد.
- لباسهای مارکدار تک سایز off خورده
- لباسهای فصل تابستان حراج شده
- جوراب شلواری و ساق شلواری های خیلی جینگول و عکس دار رسیده
- سویشرت شلوار های خوشگل
- اسباب بازی های فکری
-تاپ تی شرت لباس زیر برای مامانا
- گل سرهای فانتزی
- تل های میکی موس و خرگوشی
- کفش - کتانی - پوتین

ساعت بازدید : 4 الی 7.5 عصر روز 5 شنبه

ادرس : اریاشهر - ستارخان - شادمان - خیابان گل افشان سومین کوچه سمت چپ پلام 19 طبقه اول

شماره تماس 09390386090

نمونه هایی از لباسها توی این وبلاگ هست . باز هم تکرار میکنم نمونه هایی از لباسها چون لباسهای جدید رو میارم تو شو .

http://nazdoneh2.blogfa.com/

اگر دوست دارید لباسهای خوشگل مارکدار رو با قیمت استثنایی بخرید روز جمعه از ساعت 5-7 تشریف بیارید
شهرک غرب فاز 4 خیابان زرافشان خیابان درخشان خیابان سوم کوچه چهارم پلاک 10 طبقه سوم غربی

مواردی که در شو هست :
- لباس دخترانه و پسرانه از سایز 0 تا 12 سال
- لباس های تابستانی که حراج خوردن
- لباسهای گرم مناسب این فصل
- شال و کلاه
- کفش و بوت
- جوراب شلواری
- ساق شلواری
- وسایل سیسمونی مثل پستونک و شیشه و غیره
- اسباب بازی های فکری
- لباس زیر کودک
- لباس زیر مادر
- گل سرهای فانتزی

در ضمن یکی از دوستان نیز لباسهای در حد نو برای فروش میاره که مختص کودکان هستش

تعداد کمی از نمونه لباسها تو این وبلاگ هست .
چون تعداد لباسها خیلی زیاده نمیتونم از همش عکس بزارم :

دوستان گل این هفته 5 شنبه مورخ 5 ابان از ساعت 4 بعد از ظهر تا 7 شب در خیابان ستارخان روبروی برق الستوم جنب بازار سنتی خیابان صحرایی خیابان دستبند غربی ( برای ادامه ادرس ایمیل بزنید و یا با شماره 09390386090 تماس بگیرید )

با مجموعه ای از لباس و کفش کودک با برندهای کارترز- مادرکر- اوش کوش- بی بی کلاب - دیزنی - و .... شو و حراج دارم .

نمونه ای از لباسها :

NadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image Hosting

شما میتوانید لباس های مارکدار تک سایز شده رو با قیمت استثنایی بخرید .
لباسها وسایل موجود در شو :

- کاپشن
- شلوار تک
- سویشرت و شلوار
- لباس خونه
-کفش
- بادی
- لباس مهمونی
- لباس زیر کودک و مادر
- اسباب بازی فکری
- ساق شلواری
- جوراب و جوراب شلواری
- لباسهای تابستانی حراج
- گل سر
- و ....

در ضمن یک عدد تاب برقی نیز موجود است .

قابل توجه دوستان تاپیک های قبلی حذف شده

کلی اجناس جدید رسیده

سلام دوست های خوبم

به بی بی مد تا حالا سر زدین؟به روز شده با دستکش و کلاه و شال جدید

www.babymode.perianblog.ir
الهی مادرم را از ان کسانی قرار بده که آتش به انها خواهد گفت گذر کن همانا نور تو نور مرا خاموش کرد.بهشت به او خواهد گفت وارد شو که همانا دلتنگ تو بودم قبل از انکه حتی ببینمت...
2810