2777
2789
عنوان

متولدین ابان 90

| مشاهده متن کامل بحث + 92911 بازدید | 1485 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

salaaaaaaaaaaaaam
مامانهاچطورین
احوالات؟؟؟؟؟؟بهترین؟؟؟توراخداازحالت تهوع نگین که کلافم.کاش بالامی آوردم فقط حالتشودارم دیوونه شدم دیگه.ازخونه بوی شوشو بوی یخچال ازهمه چی بدم میاد کی بشه این حالت تموم بشه
دیروز سونو اعلام کرد که هفته 9 هستم ولی آخرین پریم 14 بهمن بود این یعنی قبل پری مامان شده بودم؟:D:D امکانش هست یا سونو اشتباه کرده؟البته سر اون پری شدنم بیچاره شدم از درد تا صبح نخوابیدم هیچ وقت اونطوری نبودم
منم دیروز از حالت تهوع گریه کردم خسته شدم از حالت تهوع حتی نمیتونم به خوردنی ها فکر کنم حالا فکر کنین من حساسیت فصلی دارم الان 2 روز هم هست سرما خوردم مجبورم بودم امروز بیام سر کار بدیش هم اینه که هیچ قرصی نمیشه خورد
سلام به همگی
نارنج جون شیاف استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا دوباره لکه بینی دارم!!!
رفتم سونو توی بیمارستان طالقانی و خدا را شکر گفتن مشکل خاصی نیست قلب نی نی هم بیشتر از 140 میزنه.
شما چه توصیه ای دارید؟ چی کار کنم؟ حالت تهوع هم از چند روز پیش شروع شده و کلافم کرده. شماها چیکار میکنید با ویار و بد حالی؟
سلام دوس جونا منم لکه بینی دارم وامروز باید برم سونو ببینم قلبش تشکیل شده یا نه برام دعا کنید
من رویایی دارم رویای آزادی رویای یک رقصه بی وقفه از شادی
من رویایی دارم رویای رنگانگ رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
سلام

به نظر من اینجا بهتر از کلوپه وتمام خاطرات این دوران ثبت میشه ولی کلوبها ممکنه مثله زمان ا ن ت خ ا ب ا ت حذف بشن وخاطرات قشنگ دوران بارداریمون از بین بره

مامان گلاره جون شما ودوستانتون میشه اینجا هم سر بزنید تا هم بیشتر باهم اشنا بشیم وهم از تجربیات هم استفاده کنیم

نارنج جون وشیما جون ممنون از راهنماییتون خداروشکر من لک بینی ندارم
قلب نی نی من در هفته 6 دیده شد با سونو واژینال
شیما جون من ب6 خوردم بد نبود ولی تهوعم کلا کم شده روی غذات پودر زنجبیل بپاش اینو دکترم گفت.ماست هم از تهوعم موقع غذا خوردن کم می کنه.سیب هم رنده کن وقتی کمی سیاه شد بخور همین کمی تغییر رنگش نمی دونم چی تولید می کنه جلو تهوع رو می گیره.اب سیرابی هم شنیدم خیلی خوبه وچند نفر گفتند با اب سیرابی از تهوع نجات پیدا کردند.چشمک

در مورد ریحانه بهشتی کتاب خوبیه اگه تونستید بخونیدش.توش نوشته میوه به برای زیبایی نی نی خوبه ولی هر جا میرم میگن فصلش تمام شد