2777
2789
عنوان

متولدین ابان 90

| مشاهده متن کامل بحث + 92911 بازدید | 1485 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من دوروزه لکه بینی دارم دکتر رفتم بهم امپول داده نمی دونم چیکار کنم دوس دارم زودترتکلیفم روشن شه
من رویایی دارم رویای آزادی رویای یک رقصه بی وقفه از شادی
من رویایی دارم رویای رنگانگ رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
سلام دوستان گلم من بارداری اولم حالت تهوع شدید داشتم اما الان ندارم هر از گاهی کمی میگیره و زود رفع میشه الان هفته 6 یا 7 طبق پریودم اما لقاحم 3 هفتست کی برم واسه سونو که انشاءالله صدای قبلشو بشنوم
بچه ها دو بارداری با هم فرق می کنه واسه شما هم اینجوریه
من سر بچه اولم خیلی حالم بد بود وگلاب به روتون استفراغ شدید داشتم . خیلی حالم بد بود هیچکی هم به دادم نمیرسید . اونجا بود که این شد دعای همیشگی من که خدایا همه مریضا رو شفا بده خیلی سخته مریضی و روتخت افتادن خدا به هیچکی نشون نده . واقعا سلامتی بالاترین نعمت خداست . خدایاشکر
سلام دوستان

مامانی جون منم صبح ها حالت تهوع شدید داشتم ولی انگار چند روزه بهتر شدم صبح ها دیر پا میشم وصبحانه یا موز یا نان سوخاری می خورم من اصلا استفراغ نداشتم ولی این حالت تهوع منو کشت
راستش چند روزه اصلا غذا درست نکردم وهر روز یه جوری ناهار جور میشه شامم که فقط سیب یا پرتقال می خورم چون اگر غذا بخورم تاصبح خوابم نمی بره
من همراه غذا ماست می خورم انگار بهتره