2777
2789
عنوان

متولدین ابان 90

| مشاهده متن کامل بحث + 92911 بازدید | 1485 پست
من هنوز ویار و حال بد و اینا اصلاً ندارم. فقط احساس می کنم زودتر از قبل خسته می شم و دلم میخواد زیاد بخوابم (اما نمی خوابم). راستش عزیزم من نمیدونم هفته چندم هستم. دکتر نگفت. فقط سونو کرد و گفت همه چیز روبراهه. وقت داد برای 24 فروردین. اما خودم احتمال میدم 6 هفته رو رد کرده باشم. منتظر سونوی 24 فروردینم که دقیق معلوم کنه.
راجع به دارو، اگه می تونی استفاده نکنی ، نکن. شنیدم بعضی از گروههای دارویی مشکلی ندارن مثل آنتی بیوتیک و آنتی هیستامین. اما مطمئن نیستم. از دکتر زنانت بپرس. هر دارویی لازم شد استفاده کنی با خودش چک کن.
راستی دکترت کیه؟ راضی هستی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیما جون
به نظر میاد که ما هممون اولین تجربه مونه. اما سوالاتو بپرس. شاید یکی بلد بود و جواب داد بهت.
بابت اونی که گفتی هم نگران نباش. ایشالا دفعه بعد که بری دکتر بهت میگه که همه چیز روبراهه. آروم باش و به خدا بسپار.
سلام منم نینمایشاله آبان به دنیا بیاد ایشاله همه نی نیهاشون سلام بیاد بغلشون
اخرین پریم 6بهمن بوده بی بی چکم مثبت شد ولی نه دکتررفتم و نه ارمایش دادم یعنی دکتر بهم 23فروردین وقت داده شما چه جوری اینقدر زود وقت گرفتید؟
سلام دوستان
نی نی من هم انشاالله 23 ابان به دنیا میاد. تاریخ اخرین پریودم هم 18 بهمن بود. هنوز دکتر نرفتم.
دکتر زنان خودش سونو میکنه یا میفرسته برای سونو بریم پیش متخصص رادیولوژی؟
2810