2777
2789
عنوان

بهترین مدل چرخهای کاچیران کدومه؟

13913 بازدید | 28 پست

سلام دوستان نیولایف چرخ های کاچیران چه تفاوتی با سریهای دیگه ش داره؟و اینکه کدوم مدل چرخ خیاطی کاچیران رو باهاش کار کردید و پیشنهاد میکنید؟بهترین مدلش کدومه؟اگه هم ضخیم دوزی بخام هم نازک دوزی کدوم مدلش؟و اینکه کسی شماره نمایندگی هاشو داره؟.

ممنونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من هم کاچیران نیولایف ۶۰۶۰ دارم هم ژانومه ۸۰۲ دوتاش خوبن از هرکدوم بهترینن ولی بنظرم ژانومه خودش یه چیز دیگس میخوای بگیری ژانومه بگیر

لطفا برای شادی روح پدرم سه صلوات 
بهترین چرخ خیاطی دنیا ژانومه٨٠٢ هست

کسایی مثل شما انقد سنگ این چرخای استوک و کارکرده رو به سینه زدن که اگه مدلای دیگه هم خیلی بهتر باشن و برندای دیگه با تبلیغات شما شناخته نشن

من کاچیران مدل ۱۱۲۹ دارم خیلی خیلی ازش راضیم گلدوزی نازکدوزی  سردوز و... زخیم دوزی هم در حد پار ...

من خیاطی رو تازه میخام یاد بگیرم اینکه گلدوزی داشته باشه چرخ خیاطی کارآییش چیه؟واسه تزیین لباسه؟

نیو لایف واسه گلدوزی خوبه و کار باهاش اصلا آسون نیست

از چه نظر آسان نیس؟ینی خودم نمیتونم از روی دفترچه یاد بگیرم؟و اینکه کارایی گلدوزی توی خیاطی دقیقا چیه؟من تازه میخام یاد بگیرم

از چه نظر آسان نیس؟ینی خودم نمیتونم از روی دفترچه یاد بگیرم؟و اینکه کارایی گلدوزی توی خیاطی دقیقا چی ...

منم تازه میخوام شروع کنم

ولی این نظر مربیم بود

خودم کاچیران دارم مدل ۴۰۱۵ A تا حالا راضی بودم

کار کردن باهاشم ساده است

باز مظر بقیه که بیشتر کار کردن رو بپرسی بهتره

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
من خیاطی رو تازه میخام یاد بگیرم اینکه گلدوزی داشته باشه چرخ خیاطی کارآییش چیه؟واسه تزیین لباسه؟

عزیزم من الان ۸ ساله دارمش از دوران مجردیم تا حالا که باهاش مشکل انچنانی نداشتم بله واسه سر استین یا ملافه ها از طرحاش میشه استفاده کرد گلدوزی های تخصصی هم باید پایه مخصوص بگیری واسه دوخت پالتو هم خودم دوختم اما باید سوزن زخیم دوزی بگیری  در کل چرخ خیلی خوبو راحتیه ابجیمم مدل ۱۱۳۹ رو گرفت