2777
2789
آیا از خرید از این فروشگاهها راضی بودین یا نه؟
خدا گوید:توای زیباتر از خورشید زیبایم/توای والاترین مهمان دنیایم/شروع کن/یک قدم با تو/تمام گامهای مانده اش با من
من از یکیشون باکس خریدم قرار بود باکساش یه شکل و یه اندازه باشه ولی وقتی واسم فرستاد هر کدوم یه اندازه بود و اصلا بهم نمیخوردن
خدا گوید:توای زیباتر از خورشید زیبایم/توای والاترین مهمان دنیایم/شروع کن/یک قدم با تو/تمام گامهای مانده اش با من
تازه اون موقع 50000 تومن پولشودادم خودم بردم درستش کردم هزینه تعمیرشم واسم افتاد 12000 تومن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
سلام
من از نینی لازم و نت برگ خرید کردم
نینی لازم سایتش واسه ثبت سفارش و انتخاب بد قلقه (شایدم مشکل از کامپیوتر من بوده) ولی فرداش سفارشمو آورد
از ما گذشت نیک و بد,اما تو روزگار..........فکری بحال خویش کن,این روزگار نیست
man az yeki az bache ha ke rotakhti dasht , rotakhti gereftam
khailiiii khob bood
زندگی‌ همانند یک پیانوست،کلیدهای سفید نشانه شادی و کلیدهای سیاه نشانه‌ غم است، برای شنیدن آهنگ خوش زندگی‌ باید هر دو را باهم نواخت
2804
کسی از بازی دان خرید کرده؟
قیمتاش به نظرم خوبه، میخوام ببینم جنس اسباب بازی هاش خوبه یا از ایناس که یک ضربه بخوره خراب میشه؟
از ما گذشت نیک و بد,اما تو روزگار..........فکری بحال خویش کن,این روزگار نیست
2805
من از لاله روتختی گرفتم جنس خوب و قیمت مناسب
راضیم
زندگی‌ همانند یک پیانوست،کلیدهای سفید نشانه شادی و کلیدهای سیاه نشانه‌ غم است، برای شنیدن آهنگ خوش زندگی‌ باید هر دو را باهم نواخت
2801