2777
2789

من خیلی به تغییر نیاز دارم. احساس افسردگی دارم. خونه ام طبقه ۴ بدون آسانسور... مال ما هم نیست. مال مادرشوهره. که نمی فروشه بریم جای بهتر... شوهرمم پولش نمیرسه بریم خونه بخریم. با وام هم حاضر نیست بخره...

من حدود ۴۰ تومن سکه طلا دارم. میخواستم سکه و طلاهام را بفروشم بریم خونه بخریم اما شوهرم میگه تو شرایط فعلی اصلاااا نمیخریم...

از طرفی هم خیلیییی دلم میخاست وسایل خونه را نو کنم و بریم خونه جدید... ولی الان که امکان خرید خونه نیست

نمیدونم از سبک خونه کسل شدم. وسایل بدددد نیستن ولی خوب هم نیستن. مثلا یه کم تشک های مبل نرم شدن... یا مثلا هفته پیش طی یک حادثه یه تیکه بلوک از سقف اتاق خواب افتاد و تخت خواب شکست اما شوهرم میگه ولش کن میگیم بیاد درستش کنه 😓😓😓

خلاصه که دو دلم... حالا که دیگه نمیتونم خونه بخرم، برم وسایل خونه را نو کنم؟

یا سکه ها حیفه و نگهشون دارم شاید یه روز خونه خریدیم؟ اخه این سکه ها را با پول ترجمه خریدم. کور شدم تا خریدم...

دو دلم

چه بکنم؟؟؟

تعداد رای : 28
نظرسنجی
وسایل خونه را نو کن
4
14%
سکه ها رو نگه دار یه روز به درد می خوره
20
71%
خودم پیشنهاد بهتر دارم
4
14%

عزیزم همه سکه ها نفروش - یکی دو تا سکه بفروش چند تا اثاث ت نو کن دستی سر و رو خانه بکش درسته مال خودت نیس یه کاغذ دیواری قیمت متوسط یه دکوری کلی در روحیه تاثیر داره و عمده پس اندازت هم حفظ کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه ادم طلا میده تیر تخته!!😐

من اصلا همچین کاری نمیکنم چون فوق العاده احمقانس

پس اندازه سکه هم بروز 

شاید واقعا شد  باهاش زمینی چیزی بخری

https://daigo.ir/secret/3714478887🌙         

ولی خدایی خوب ۴۰ تومن با پول ترجمه سکه خریدی افرین بهت

نه بابا من ۴۰ تومن نخریدم که

من کلا ۱۰ تومن پول داشتم که قبل از عید با قیمت ۱۳۰۰ سکه خریدم... خودش یهو ۴۰ تومن شد... من دخیل نبودم توش 😂😂

ببین سکه هارو وقتی توگرونترین حالت ممکن شد بفروش پولشو بذاربانک سودش و بگیر هرماه باسودش یه چیزی بخرهم پولت سرجاشه هم باسودش چیزی میخری که دوست داری البته ممکنه سکه گرون ترهم بشه همه جوانب کارو بسنج

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
اخه ادم طلا میده تیر تخته!!😐 من اصلا همچین کاری نمیکنم چون فوق العاده احمقانس پس اندازه سکه هم بر ...

اخه پس چی بکنم؟

حوصله ام سر رفته از وسایل

تازه شوهرمم اون هفته زد تو ذوقم... وقتی سقف ریخت و تخت شکست، گفت زندگی همه داره روز به روز بهتر میشه... مال ما همین وسایل اشغالی هم که داریم خراب میشه ...

خودم خیلییی دلم خونه به روز تر میخواد

ولی دلمم برای سکه هام میسوزه

شما روحیه ت گرفته گلم اینا رو ول کن بزن ب ورزشی هنری تفریحی چیزی برای گزینه اول و دومت صبر کن فعلا

همه اش در حال ترجمه ام. زندگی خرجش بالاست.  مجبوریم کار کنیم

تفریحم خلاصه شده در یک پارکی چیزی که بچه رو ببریم

تغییرات با سکه!!!!!!!!!!!

یه چرخ تو اینستا بزن!!!

مردم دارن ات و اشغالارو جمع میکنن رنگ میکنن ایده میدن

حتما ک نباید سکه رو بفروشی

گلدون بخر روحیتو خیلی خوب میکنه

چیزایی ک قابل رنگ کردنه رو رنگ کن

کوسن برا مبلت بدوز

اینا کلی تغییراته ارزونه روحیه ادمم کلی خوب میکنه

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

شوهرت اگاهی داره ازسکه هات

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
هر کاری کنی ضرر نمیکنی وسایل خونه هم داره گرون میشه یاسمین (چرخ خیاطی )پارسال ۶۰۰ بود امسال ۱۴۰۰ یخچ ...

ای گفتی من دوتاشو لازم دارم  

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد.