2777
2789
عنوان

متولدین شهریور 89

| مشاهده متن کامل بحث + 337911 بازدید | 5388 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه مامانهای گللللللللللللللللللللل شهریوری

هدی جونم دست گلت درد نکنه بابت تیکرها که زحمت میکشی................بوووووووووووس برای خودت و نی نی ات

راستی پسملت خیلی زود خودشو نشون داده ها ................یعنی الان معلوم می شه تازه رفتی سونو ؟؟ چند هفته ایی متوجه شدی ؟؟

دکترم هنوز به من سونو تعیین جنسیت نداده ولی هفته 11 که رفتم سونو ان تی گفت احتمالا دختره

خاله ام هم براش از قشم یه دست لباس طرح سرهمی های مادر کیر گرفته انقدر نازه که نگوووووووووووووو
خیلی هم ارزون گرفته 4تا سرهمی با کلاه و پاپوش و یه بلوز وشلوار که توی یه چوب رختین و توی تور 12000 تومن
یه کفش و جوراب انگلیسی خوشمل هم گرفته امسال همه عیدی یا به من لباس گشاد کادو دادن یا به نی نی لباس

من خیلی دلم می خواد بدونم نی نی ام چیه وقت دکترم برای 22 فروردینه

یکی می گه پسره یکی می گه دختره خودم هم گیج شدم
مرسی سوگلی جون تو خوبی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نی نیت خوبه ؟؟حالتهات عوض شده یا نه ؟؟
من کلا زیاد حالت تهوع نداشتم ولی اون کمی هم که نسبت به بوها داشتم از بین رفته

خلاصه همتون به 4 ماهگییییییییییییییییییییییی خوش اومدییییییییییییییییییییین

راستی نی نی من تازه گیها یه تکونهایی می خوره اولین حرکتش چهارشنبه سوری بود الان خیلی بیشتر شده

اوایلش شبیه حرکت ماهی بود الان مثله نبضه ................خیلی حس خوبیه یادتون باشه هر وقت نی نیتون تکون خورد دستتون رو بزارین رو شکمتون و سوره ولعصر بخونین

یه سوال دارم بپرسممممممممممممممم؟؟
سلام الی جون! خودت و نینیت خوبین؟

من کلا ادم خوشخوابیم. ولی همه مخصوصا مامانم میگه پشره. تازه خواب هم دیده که یه پسر زلزله دارم. ؛))))

نمیدونم ولی دوست دارم اول بچم سالم باشه بعد هر جی هست اینقد ناز نکنه ، تا سه شنبه بفهمم جنسیتش رو.
:)