2777
2789
عنوان

متولدین شهریور 89

| مشاهده متن کامل بحث + 337911 بازدید | 5388 پست
سلام به همه دوستای خوبم و سلام به همه مامانایی که تازه به جمع ما پیوستن .

لطفا مشخصاتتون رو طبق لیست زیربنویسید که من تو لیست وارد کنم .

نام مادر - سن - تحصیلات - تاریخ زایمان - جنسیت نوزاد - نام نوزاد - محل زندگی - نام بیمارستان - دکتر - نوع زایمان

سیمین-29-لیسانس-6/6/89-نمی دونم-امیر حسین اگه پسر بود-اراک-....

خاطره-25 -دیپلم هنر- روز 9 از برج6 سال 89-؟؟؟؟؟؟؟؟-؟؟؟؟؟؟؟؟-تهران مدائن- .فامیلی- .سزارین

سمیا-28- -لیسانس زبان- 11شهریور89- نمیدونم- پسر:محمد.دختر:زهرا-اصفهان-سعدی-مهوش مسائلی-طبیعی

زهرا - 25 - دیپلم کامپیوتر - 11/6 - معلوم نیس - پسر:باربد دختر:ویونا ، بهشهر - ؟؟؟؟ - دکتر صادقی - ؟؟؟

تارا-20-دانشجوی لیسانس ریاضی-13شهریور89-جنسیت هنوز مشخص نیست-ساری-دکتر بنافتی-سزارین

مریم(شاپرک) - 28- لیسانس حسابداری -89/6/16- احتمالا دختر - کیمیا - تهران - پارسیان - ربابه طاهری پناه- ؟؟؟؟؟

مریم- 30-لیسانس حسابداری -19/6/89 -احتمالا پسر ـ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟- قزوین - دی - مظاهری - سزارین

سولماز-لیسانس مامایی-21/6/ 89-جنسیت نی نی عزیزم هنورز مشخص نیست-تهران-دکتر باده نوش-پارسیان

هدی - 28 - لیسانس جامعه شناسی -23/6/89- پسر- ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟- تهران - دی - اقصی - سزارین

الی -27 - لیسانس حسابداری - 23/6/89 -؟- اگه پسر بود بردیا دختر بود مانیا - تهران - چمران - شیخی - سزارین

رز-24-سطح2 جامعه الزهرا- 23/6/89-نمیدونم - پسر:محمد رضا -مالزی،کوالالامپور-امپنگ پوتری-فُضَیلِه-طبیعی

دیانا- 28 - کاردانی کامپیوتر - 25/6/89 - ؟ - یه اسم خوشگل که باپ شروع بشه - دزفول - ؟ - خانم دکتر شمیری - ؟

هانا-28--فوق لیسانش برق-25شهریور89-نامعلوم-نی نی!!! تهران-پارس-دکتر غبدالرسول اکبریان-احتمالا سزارین

مریم ـ 20 ـ گرافیک ـ 25/6/89 ـ پسر ـ آراد ـ تهران ـ ویلا ـ عرفان ـ دکتر ناظر ـ سزارین

مینا 26 کاردانی گرافیک 30/6/89 -نمیدونم فعلا صداش میزنیم فندوق-سبزوار احتمالا بیمارستان مبینی

مریم ناز- 32- مهندس صنایع - 8/7/88احتمال زیادشهریور - ؟ - فندق- تهران - عرفان/ بهمن/ چمران - صفارزاده- طبیعی
دخترم نورا بدنیا اومد خداروشکر
نام مادر - سن - تحصیلات - تاریخ زایمان - جنسیت نوزاد - نام نوزاد - محل زندگی - نام بیمارستان - دکتر - نوع زایمان

مریم - 28- لیسانس حسابداری -89/6/16- احتمالا دختر - کیمیا - تهران - پارسیان - ربابه طاهری پناه- ؟؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامانای مهربون..........یه خبر خوب واسه مامانا که دلشون میخواد جای جوجوشون هم حسابی نرم باشه هم لطیف............امروز رفته بودم ست پتو و بالش و تشک نی نیم رو از خیاطم بگیرم وقتی دیدمش عالی شده بود گفتم اگه شمام بخواید میدوزه گفت آره..........هم کارش خوبه هم قیمتش...........پیشنهاد میکنم جای اینکه جنس خارجی گرون بخرید برید پیشش .............اینم شماره تلفنش.....02122117661......خانم سمیعی
سلام مامان جونا.نی نی هاتون خوبن؟از مامانای گل که زحمت کشیدن و لیست سیسمونی گذاشتن ممنون.جوجوی مامان جون منم موافق پیشنهادت هستم که با هم بیشتر آشنا شیم.من هنوز نمیدونم نی نی نازم چی که برم سیسمونی بخرم.:(منتظرم هفته 18 برم.وای که چه حالی داره.هر چی که بیشتر میگذره حالش بیشتر میشه.
سلام دوستای گلم - کاش منم تهران بودم تا میتونستم بیشتر آشنا شم باهاتون

بقیه لیست سیسمونی نینی : وسائل نظافت نی نی

لوسیون و روغن بدن ، پودر،
شامپو سر، شامپو بدن ، صابون ، کف حمام
کرم سوختگی ران (کالاندولا)، وازلین
ادکلن
لیف (حوله ای یا اسفنج نرم و ضد حساسیت)
سرویس برس و شانه
ناخن‌گیر وسوهان و قیچی
سرویس حوله حمام بزرگ کلاه دار
خشک کن نوزاد (کهنه نخی)
وان بچه (اززیر آب رو داشته باشد یا کف اسفنجی و نگهدارنده)
خواستن ،توانستن است
وسایل خودمون و چیزایی که باید از داروخانه بخریم :

پد سینه ، نواربالدار برای مادر
شورت سایز بزرگ و محکم
بالش بارداری
الکل یا دستمال الکلی برای ناف
گوش‌پاک کن ، پنبه گلوله ای شیردوش، پوار (بینی پاک کن یا فین گیر1بسته)
ژل لثه ، شیر خشک ، ناف بندطبی
تب سنج (پستانکی ، مقعدی ، زیربغلی ، دیجیتالی)
نرم کننده حوله و لباس
دستمال مرطوب رولی برای منزل و قطعه ای برای داخل ساک
قطره چکان
خواستن ،توانستن است
وسایل غذا نی نی :

قاشق معمولی یا قاشق حرارتی
پستانک ، شیشه شور (ابری باشد)
فلاسک آب جوش نوزاد
سرویس غذاخوری (ملامین چینی آرکوپال)
شیرخوری(شیشه شیر) کوچک و بزرگ شیشه سرلاک خوری
مسواک و مسواک انگشتی
دندونی
لیوان مخصوص نوزاد
خواستن ،توانستن است
ساک حمل یا کریر ، ساک وسایل ، آغوش ، روروک
کالسکه
آویز تخت موزیکال
پوپت صوتی ، جغجغه ، جغجغه موزیکال
اسباب بازی و عروسک
دماسنج اتاق

............................................................

کمد لباس و تخت
لوستر اتاق بچه
روتختی
کاغذ دیواری نواری اتاق بچه
پرده ، قالیچه اتاق بچه
صندلی بادی
صندلی غذا
خواستن ،توانستن است
لیوان سوپاپ دار
دارو خوری ،جای پستانک
انباره
صابون کهنه‌شوی بچه
سر شیشه ارتودنسی
سرویس آبمیوه گیری
ابروان ، پودر زن
صندلی ماشین
رابط سینه (برای شیردهی)
سرویس قابلمه
ظرف غذای بیرون

............................................................................

کتاب‌های آموزشی نوزادان و کودکان
همه مادران سالمند اگر ... همه کودکان سالمند اگر ... همه کودکان تیزهوشند اگر ...
تغذیه و آشپزی برای همه کودکان
پرسش‌های کودکانه
شیوه‌های تقویت هوش نوزاد
ماساژ کودک ، غذای سالم ، پس از زایمان
اولین ماه‌های زندگی
کتابهای سخت و حمام و
خواستن ،توانستن است
جوجوی مامان - ممنون از لیستت.

هدی جون - خودت و پسر گلت خوبین ؟
من به احتمال زیاد 2 ماه دیگه میام تهران - نظرت چیه قرار بزاریم با بچه های دیگه تا همدیگرو ببینیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواستن ،توانستن است