2777
2789
عنوان

متولدین شهریور 89

| مشاهده متن کامل بحث + 337911 بازدید | 5388 پست
بچه ها من شمارم رو به مامان هدی دادم ...........مشکلی ندارم اگه بزارم توسایت.........شماهام داشته باشید.......میتونم بین همه قرار ملاقاتو هماهنگ کنم............اینجوری هم خودمون دوست پیدا میکنیم هم نی نی هامون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام هدی جون.مرسی عزیزم خوبم.توخوبی؟پسر گلت چطوره؟ نی نی کوچولوم دیروز چندبار تکون خورد.هربار تکون میخوره اینقدر ذوق میکنم!یه لذتی داره،یه حسی داره که آدم تاحالا تجربش نکرده.آدم دیگه بیش از قبل باورش میشه که یه موجود زنده،یه کوچولوی ملوسی داره تو وجودش پرورش پیدا میکنه.انشالا همه مامانایی که تاحالا حرکت جوجوهاشونو حس نکردن زود زود حسش کنن. مرسی r-zجون از لیستت.جوجوی مامان از توهم ممنون.بنظر منم درست نیست شمارتو بذاری.
سلام عزیزم........راستی یادم رفت بگم فکر کنم نی نیم دیشب قل قل خورد آخه دفعه ی اول بود.......انقدر ذوق کردم که تا صبح همش خواب نی نیمو میدیدم.........انگار یکی با پر توی شکم آدمو قلقلک بده .........خودت کنه خود نی نیم باشه و اشتباه نکرده باشم.........میشه شماییم که احساس کردید دفعه ی اول رو تعریف کنید...........راستی از بابت مزاحمت نگران نباشید من بلک لیست دارم
زهرا جون ممنون از لیستت خیلی خوب و کامل بود . منم موافقم که 2 ماه دیگه که میای همگی قرار بذاریم و همدیگرو ببینیم . وای چه بامزه میشه چند تا مامان با شکم های بزرگشون یه جا جمع بشن .

بچه ها فقط برای خودتون بعد از زایمان بهتره پوشک بچه بگیرید نوار بهداشتی اصلا جواب نمیده . چون خونریزی زیاده . پوشک بچه رو هم باید 2 تا بذارید .

سوگلی جون خوبی ؟ انشاالله به زودی زود جنسیت نی نی نازت رو میفهمی و میری براش خریدای خوشگل خوشگل میکنی .

سمیا جون مرسی من و پسری هم خوبیم . خدا رو شکر . آقا پسری هم حسابی شیطونی میکنه . قربون حرکتاش برم . خیلی لذت بخشه .

جوجوی مامان جان من باز میگم شمارت رو ننویس . من شمارت و یادداشت نکردم . انشاالله با هم که بیشتر آشنا شدیم بعد . من خیلی وقته تو این سایت میام و مسائلی رو هم که اینجا پیش اومده دیدم . پس بهتره انقدر زود به هم اعتماد نکنیم .
دخترم نورا بدنیا اومد خداروشکر
نام مادر - سن - تحصیلات - تاریخ زایمان - جنسیت نوزاد - نام نوزاد - محل زندگی - نام بیمارستان - دکتر - نوع زایمان

درسا-29ساله-لیسانس-22/6/89-جنسیت نمیدونم-آرین یا طناز-ماهشهر-بیمارستان شیراز-فریده عسکری-سزارین به احتمال قوی
سلام مامانای جیگر

ممنونم از لطفتونبرای لیست

هدی جون و مامانای شهریوری آخر خرداد واسه قرارمون چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

جوجوی مامان منم موافقم که همه یه ساعتی مشخص با هم آن بشیم ، من خودم هر ساعتی میام ولی نه 3 نیمه شب (-:

بچه ها چه ساعتی به نظرتون بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواستن ،توانستن است