2777
2789
عنوان

متولدین شهریور 89

| مشاهده متن کامل بحث + 337911 بازدید | 5388 پست
مرسی هدی جون از همدلیت. هدی جون برای اینکه مطمئن بشی سریع زنگ بزن به دکترت یا به بیمارستانی که قراره انشالا توش زایمان کنی(زایشگاهش) و یاهاشون در میون بذار.تا مطمئن نشدی راه نرو.
سمیا جون من زنگ زدم اتاق زایمان بیمارستان دی گفت ترشح طبیعیه . اگر مداوم باشه و مثل این باشه که شیر آب باز شده اشکال داره . ما من خدا رو شکر اونطوری نیست . کمه ولی غلیظ نیست مثل اون اوایل .
دخترم نورا بدنیا اومد خداروشکر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانای گل من تو دوران بارداریم خیلی تحریک پذیر و پرخاشگر شدم.همیشه هم دق دلمو سر طفلک شوشو خالی میکنم.آخه من استراحتم.الان 3هفته ست تو خونم.فکر میکنم 1کم هم مال این باشه که همش تو خونم.البته اگه تغییرات هورمونی رو ندیده بگیریم.توروخدا شماها اگه راه حلی دارین بهم بگین.خودم خیلی ازین قضیه ناراحتم.
هدی جونم
نگران نباش منم دارم (یه ترشحاتی که توی لباس زیر سفید یا نباتی)
من زن داداشم مامای دکترمه و ازش سوال کردم گفت اشکالی نداره اگه لباس زیرت یهو خیس شد ، خطرناک و اینکه اگه خونی دیده شد.

من خودم هر وقت زیاد راه میرم و استراحتم کمه اینجوری میشم.
نگران نباش و ایشالله پسری نازت سالم میاد تو بغل مامانش
خواستن ،توانستن است
سمیا جون
این چیزا طبیعی،فقط نباید زیادی بهشون گیر بدیم
من خودمم حوصله هیچیو ندارم . اما سعی میکنم به اونم برسم

همین که تو خونه ایی به خودت برس،آرایش کن ، اگه موهات بلنده برو کوتاه کن و موقعیتش رو اگه داری چند تا لباس بارداری رنگی واسه ی خودت بخر.جدول هم خیلی سرگرم کننده است
کتاب های کودک بخون ، اونا جذابیت دارن و واسه نینیت هم خوبه ، آهنگ هم معرکه است مخصوصا شاد.
من خودم به آهنگ علاقه دارم و هم ترانه میخونم.
امروز دوباره رفتم واسه نینیم کتاب خریدم (آقا گاوه - آقا گوسفنده هردو نوشته زوزا ورباوا)برای 0 تا 3 ساله ها
راستی یه کتاب دیگه به اسم (ویتامینهای عشق در دوران حاملگی ) من خودم خوندمش . عالیه
خواستن ،توانستن است
سمیا جون من از دکتر سونو پرسیدم که اشکالی داره آدم هر ماه بیاد سونو ؟
گفت : نه . مشکلی پیش نمیاد.
من خودم ماهی یکبار میرم سونو. دلم طاقت نمیده . میخوام همیشه ببینمش.و ببینم همه چیز خوبه یا نه.

اما سونو سه بعدی خوب نیس.
خواستن ،توانستن است
سلام من مامان شهریورم ولی تازه عضو شدم آخه همش خوابم میاد واسه همین تاحالا تو سایتی عضو نشدم نی نیم پسره و دکتر میگه 25 شهریور دنیا میاد گاهی انقدر خستم که میترسم نی نی چیزیش شده باشه اخه من تازه 3ماه و 2 هفتمه ولی نمیدوم چرا انقدر گاهی خستم مریم
سلام مامانای گل.امیدوارم که نی نی های ناز همتون خوب باشن.هدی جون از بابت تیکر قشنگ نی نیم ممنونم.جوجوی مامان نگران نباش منم مثل تو همش خوابم .این موضوع طبیعیه و به خاطر هورمونهای بارداریه.نگران نباش .
سلام به همه مامانای گل
سال نو مبارک. ایشالا که تعیلات تا الان به همتون خوش گذشته باشه و باقیشم خوب بگذره و امسال همگی با تولد نی نی هامون فصل تازه و قشنگی تو زندگیمون آغاز بشه.
ببخشید با تاخیر تبریک گفتم آخه نمیدونم چرا این چند روز اخیر سایت برا من باز نمیشد. از طرفی عروسی خواهرزادم بود. خلاصه خیلی سرم شلوغ بود. ولی نمیدونم چرا اصلا حال و حوصله قبل رو نداشتم. من همیشه خیلی پرجنب و جوش و سرحال بودم ولی ایندفعه همش کسل و خوابالوده بودم. البته دلیلشو میدونم.
واسه خاطر جوجوی مامان همه چیزو تحمل می کنم.
من و شوشو هم داریم واسه لحظه شروع تکون خوردناش بی تابی می کنیم.
الان تو هفنه 16 هستم و هر آن منتظرم تا احساسش کنم. قربونش برم با اون حرکتای نازش.
واسه تعیین جنسیت هم میخوام یه دو هفته دیگه دندون رو جیگر بذارم تا هفته 19-18 که دیگه با خیال راحت برم سونو. واسه خرید سیسمونی لحظه شماری می کنم.
فکر کنم باید دخترونه بخرم. آخه همه میگن دختره.
هرچی خدا بخواد.
سسسسسسسسسسسسسسسلام

منم مامان شهریورم.................تاریخ زایمان 22 شهریور................امیدوارم هممون این دوران رو بسلامتی طی کنیم............

هدی جون میشه لطف کنی تیکر نینی منم بسازی.................ممنونم.............
حرفا و آرزوهای قشنگ و دوست داشتنی برای مامانای منتظر مثل خودم که واسه یه لحظه حس کردن نی نی هاشون دارن بال بال میزنن و جوجو هایی که میخوان دل ماماناشونو آب کنن مرسی که تو این لحظه ها با چند خط زیبا به همه شادی و آرامش میدین