2777
2789
عنوان

متولدین شهریور 89

| مشاهده متن کامل بحث + 337911 بازدید | 5388 پست
هدی جون تو این چند روزه هیچ کس به جز من و خودت اینجا سر نزده همه مشغول کارای عید هستن انگار راستی مامانا من دنبال تونیک بارداری می گردم شما جای خاصی رو سراغ ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///////
بچه ها یکم از خودتون بگید تو این هفته های بارداری چکار می کنید ؟؟؟ ایا باید استراحت داشته باشید یانه
از شوهراتون بگید باهاتون همراهی می کنند یا نه؟؟؟
ایا تا حالا سونو دادید ؟؟........................
برای عید برنامتون چیه سفر که نمی رید !!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه. روزهای آخر سال سر ما حسابدارها خیلی شلوغه بلورین جون.من الان وقت کردم یه سری بزنم.جالبه که من آخر ماه سه حالت تهوع گرفتم اونم از غروب به بعد.راستی من تو عیدبه اسرار شوهرم میرم ارمنستان.واقعا نمیدونم چقدر میتونه خطرناک باشه.خدا خودش کمک کنه.
من تو این یک هفته اخیر چون حالت تهوعم کمتر شده فعال شدم همش دوست دارم برم بیرون .

شوهرم هم همراهی میکنه و تو خونه بهم کمک میکنه .

2 هفته عید رو هم میریم مسافرت . بعد 3 ماه که احتمال سقط پایین میاد خطر کم میشه . من دکترم هم با مسافرت رفتن مشکلی نداره .

سونو رو هم که گفتم تو 6 هفته و 5 روز رفتم . هفته آخر اسفند هم میرم .
دخترم نورا بدنیا اومد خداروشکر
امیدوارم حسابی بهتون خوش بگذره من ولی هیچ جا نباید برم چون راستش بعد دوبار سقط باردارشدم البته این سری خداروشکر هیچ مشکلی نداشتم ولی هم شوهرم هم خانوادم خیلی مراقب هستن که من کاری نکنم وجایی نرم به خاطر همین اندر میان تهران می مانم
بچه ها بیاین بگین حستون راجع به جنسیت نی نی ها چیه ؟؟؟

بلو رین جون امیدوارم این بار بارداری خیلی خوبی داشته باشی . به شما هم تعطیلات عید خوش بگذره
دخترم نورا بدنیا اومد خداروشکر
سلام.هورااااااااااااااااااااا!!!!!بعدازیک هفته میتونم پست ارسال کنم. مامن هومن،شراره،مرسده،سحرناز،هدی،آذین،هستی،مامان جان،کاملیا،شاپرک جون وهمه بچه های گل پستهاتونو میخوندمو لذت میبردم.هدی جون ازت ممنونم بخاطر همه زحمتهایی که کشیدی.بچه ها من فردا میرم تو هفته 14.دیروز لک دیدم.زنگ زدم زایشگاه بیمارستانم،گفت اگه بازم تکرار شد بیا،دیگه مشکلی نداشتم.اما نگرانم.بنظرتون برم؟
سلام.هورااااااااااااااااااااا!!!!!بعدازیک هفته میتونم پست ارسال کنم. مامن هومن،شراره،مرسده،سحرناز،هدی،آذین،هستی،مامان جان،کاملیا،شاپرک جون وهمه بچه های گل پستهاتونو میخوندمو لذت میبردم.هدی جون ازت ممنونم بخاطر همه زحمتهایی که کشیدی.بچه ها من فردا میرم تو هفته 14.دیروز لک دیدم.زنگ زدم زایشگاه بیمارستانم،گفت اگه بازم تکرار شد بیا،دیگه مشکلی نداشتم.اما نگرانم.بنظرتون برم؟
سلام مامان جونااااااااااااااااااا
احوال شما چطوره؟ دلم خیلی براتون تنگ شده بود
راستش من چون شوهرم کارش طوریه که آخر سال سرشون خیلی شلوغه و تا عصر، گاهی هم تا شب نمیاد خونه ومن حوصلم تنهایی سر میره این چندروزه منو می برد خونه مامانم ایناااااااااااااااااااا
واسه همین سرم گرم بودو زیاد تو نت نمیومدم ولی به یادتون بودم
این دو روز تعطیلی رو هم چون شوشو خونه بود بیشتر باهم بودیم و طفلی کارای خونه رو که عقب افتاده بود انجام داد. خدائیش خیلی بهم کمک میکنه
امروزم ازم قول گرفته فقط استراحت کنم و دست به سیاه و سفید نزنم
آخه دیروز رفته بودیم بیرون شهر پیک نیک
وقتی برگشتیم من یه خورده اذیت بودم
پائین کمرم خیلی درد گرفته بود
از طرفی چون واسه عید عروسی خواهرزادم هستش کلی خرید دارم که هنوز هیچکدومو انجام ندادم
همسرم خیلی رورفتارم دقیقه و مواظبه کاری که بهم فشار میاره انجام ندم مثل پیاده رویهای طولانی تو بازار یا کارای خونه
نمیدونم شوهر من وسواس داره یا همه همینطورین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
احساس خودم اینه که واسه نی نی اول که تجربه نداریم حساسیتها انقد بالاس
ولی آیا همه اینجورین؟ شما چطور؟ عکس العمل همسرتون چیه؟