2777
2789
عنوان

متولدین شهریور 89

| مشاهده متن کامل بحث + 337911 بازدید | 5388 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوبم

امیدوارم همگی با نی نی هاتون خوب باشید .

لطفا مشخصاتتون رو طبق این لیست بنویسید تا هممون توی جدول قرار بگیریم .

نام مادر - سن - تحصیلات - تاریخ زایمان - جنسیت نوزاد - نام نوزاد - محل زندگی - نام بیمارستان - دکتر - نوع زایمان
دخترم نورا بدنیا اومد خداروشکر
نام مادر - سن - تحصیلات - تاریخ زایمان - جنسیت نوزاد - نام نوزاد - محل زندگی - نام بیمارستان - دکتر - نوع زایمان

هدی - 28 - لیسانس - 20/6/89 - - - تهران - دی - اقصی - سزارین

هدی - 28 - لیسانس جامعه شناسی - 20/6/89 - ؟؟؟؟؟؟؟؟؟- ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟- تهران - دی - اقصی - سزارین

تارا-20ساله-دانشجوی لیسانس ریاضی-13شهریور89-جنسیت هنوز مشخص نیست-ساری-دکتر بنافتی-سزارین

هدی - 28 - لیسانس جامعه شناسی - 20/6/89 - ؟؟؟؟؟؟؟؟؟- ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟- تهران - دی - اقصی - سزارین

تارا-20-دانشجوی لیسانس ریاضی-13شهریور89-جنسیت هنوز مشخص نیست-ساری-دکتر بنافتی-سزارین

الی -27 - لیسانس حسابداری - 23/6/89 -؟- اگه پسر بود بردیا دختر بود مانیا - تهران - چمران - شیخی - سزارین

مریم ناز- 32- مهندس صنایع - 8/7/88احتمال زیادشهریور - ؟ - فندق- تهران - عرفان/ بهمن/ چمران - صفارزاده- طبیعی

الی جون سلام .من و شما غیر از اینکه هردو حسابداریم یه وجه اشتراک دیگه هم داریم و اون هم اسم بردیا است ولی هنوز تصمیم نگرفتیم چون دوست دارم جنسیت قطعی بشه بعد. من حتی برای زایمان هم نتونستم خودم تصمیم بگیرم .سزارین نظر دکترمنه چون بالای 30سالم
2810