2777
2789
عنوان

متولدین شهریور 89

| مشاهده متن کامل بحث + 337911 بازدید | 5388 پست
سلام به همه مامانای گل اینده.
من تو 7هفته و 1 روز رفتم و صدای قلبشو شنیدم. بچه ها کسی نمیدونه دقیقا از چه تاریخی میشه رفت سونو 3 بعدی و از سلامت کامل بدن و جنسییتش با خبر شد؟ ممنون میشم کمکم کنین.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی من تصمیم گرفتم نکات مفیدی رو که از طرف اطرافیان و یا در کتابای مختلف توصیه شده و خودم الان دارم بهشون عمل می کنم در اختیارتون قرار بدم
امیدوارم براتون مفید واقع بشه ( هرچند که میدونم بزنم به تخته خودتون اطلاعاتتون بالاست و حتما مطالعات زیادی درمورد بارداری دارید):
1- سعی کنید حتما مقداری مغز گردو توی رژیم غذایی روزانتون بگنجونید
چون از ترک برداشتن و خارش شکم در حین بارداری و بعد از زایمان جلوگیری میکنه.
2- هر روز سیب بخورید. اونم با پوست و سعی کنید از نوع قرمز باشه که خیلی بهتره
چون میگن بچه رو خوشکل می کنه
3- کندر بجوید
چون برای هوش بچه خیلی خوبه
سسسسسسسسسسسسلام به مامانای گل...........

اول تبرییییییییییییییییییکککککککککککککککک ...........ایشالا هممون این دوران رو به سلامتی و خوشی سپری کنیم و سال دیگه نینی هامون سالم و صحیح بغلمون باشن..............ایشالاااااااااااااااااا

منم یه زایمان زودرس داشتم هفته 34 که براثر بالا رفتن فشارخون و عدم حرکت بچه و بی دقتی دکتر و پرسنل بیمارستان و عدم چکاپ فشار خونم پسرم 1 دیماه 87 ساعت 2 نصفه شب در شکمم مرد...........

من زایمانم طبیعی بود و 3 روز طول کشید...........خیلی خیلی اذیت شدم...........حالا بماند..........دیگه دوس ندارم درباره اش حرف بزنم..............
ولی الان خدا روشکر یه نینی ناز گوگولو توی راه دارم که ایشالا به حق جگر گوشه امام حسین این یکی سالم و صحیح بدنیا بیاد و برام بمونه................

البته ناگفته نماند این نینی ما خیلی خودش لوس کرد تا وجودش اثبات شد..............ههههههههههههه

خیلی هم ناز کرد تا اومد.....................

ولی من و شوشو خیلی خیلی دوسش داریم و بی صبرانه در انتظار در آغوش کشید نشیم..................ایشالااااااا

من شاغلم و از 6 صبح تا 5 عصر سرکارم شاید خیلی نتونم مرتب بیام ولی شبا میام پیشتون.........

امیدوارم دوستای خوبی برا هم باشیم.................بای ...............بوسسسسسسسسسسس
سلام

دیانا جون ممنون از اطلاعات مفیدی که در اختیارمون میذاری .

مامان آینده تبریک میگم بهت . فکر کنم برای سونو تعیین جنسیت بین هفته 14 تا 16 بری معلوم بشه . من خودم احتمالا هفته آخر اسفند میرم . درباره سونو 3 بعدی هم اطلاعی ندارم .

مامی درسا جون من کاملا درکت میکنم من هم تو هفته 37 دخترم و از دست دادم . 2 هفته زودتر از تو . 15 آذر سزارین شدم .
امیدوارم اندفعه بارداری راحتی داشته باشی و نی نی صحیح و سالم بیاد تو بغلت .
نی نی ما هم خیلی ناز داشت تا اومد تو دل من .
امیدوارم همه نی نی ها صحیح و سالم بیان تو بغل مون .
دخترم نورا بدنیا اومد خداروشکر
سلام مامانای گل منم یه مامانه شهریورم تو هفته 11 هستم خیلی بد ویارم هر چی میخورم بالا میارم نمازمم نشسته میخونم سمته آشپزخونه نمیتونم برم ولی خب خیلی خوشحالم چون یه جا خوندم اگر خانم باردار ویار نداشته باشه یعنی تغییراته بارداری اتفاق نیافتاده و احتماله سقط بالا میره برای همین خیلی خوشحالم که بد جور ویار گرفتم :)))))
راستی این کوچولو بچه اولمه درست 22 دی که روزه تولده خودم بود گفتم خدایا نمیخوای بهم کادو تولدمو بدی بعد از این دعا فرداش یعنی 23 دی فهمیدم باردارم از ذوقم 4 بار با بی بی چک خودم امتحان کردم یه بارم رفتم دکتر خلاصه اینکه خیلی خوشحالم.خدا بهترین کادو تولدو بهم داد :))))))))
سلام به همگی
من دو روزی نبودم. احوالتون چطوره؟ ایشالا که خودتونو نی نی هاتون خوش و سلامت باشید
پرستو جون بهت تبریک و خوش آمد میگم
ایشالا که بتونیم دوستای خوبی برای هم باشیم و در پایان 9 ماهگیمون همه باخبرای خوش بیایم اینجا
ایشااااااااااااااااااااااااااااالله
راستی عزیزم
تو که با این حرفت خانومایی رو که ویار ندارن حسابی ترسوندی
نمونش خود من . تا الان که پایان ماه 2 هستم ویار نداشتم. ولی این به اون معنی که گفتی نیست
چون درصد خیلی کمی از خانوما شانس میارن و دچار ویار نمیشن
و هیچ حالت غیر طبیعی نیست
تازه به نفع مادر و بچه س. چون هرچی میخوره جذب بدنش میشه و بچه توی ماههای اول که خیلی در تشکیل اندام بدن جنین مهمه دچار فقر غذایی و سوء تغذیه نمیشه
با امید داشتن نوزادانی صحیح و سالم و صالح برای همه پدرها و مادرها
و اما باقی توصیه های غذایی:
1- اگه میخواید نوزادتون هنگام تولد دچار زردی نشه حتما طی بارداری تا میتونید عرق کاسنی میل کنید
نه طعم و نه بوی خاصی داره و میتونید راحت به عنوان آب استفاده کنید
2- خوردن کشمش و بخصوص مویز تاثیر فوق العاده ای در افزایش هوش بچه داره
3- حتی الامکان از خوردن غذاهای سرخ شده بخصوص پرادویه و فست فودها پرهیز کنید
2810