2777
2789
عنوان

متولدین شهریور 89

| مشاهده متن کامل بحث + 337911 بازدید | 5388 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه مامان های شهریور 89 و تبریک بنده رو بپذیرید با بهترین آرزوها برای تک تک تون ایشالا که این موقع سال دیگه نی نی های نازمون اومده باشن توی بغلمون بارداری خیلی خوب و بی خطری رو برای همگی آرزو دارم

امیدوارم که بتونیم روزهای خوبی رو در کنار هم داشته باشیم و از تجربیات هم دیگه استفاده کنیم
سلام به همه مامانهای شهریوری خوبید منم پارسال یه سقط به خاطر کار زیاد تو هفته 6 داشتم الان یک سال و سه ماه بود ازش میگذشت و من نا امید شده بودم تمام آزمایشها و مراحل درمانی رو انجام دادم و همه دکترا بهم گفتن هم خودت سالمی هم شوشوت خلاصه11 آذرماه دوباره پری اومد و من همچنان منتظر تا اینکه این ماه با 2 روز تاخیر بی بی چک من مثبت شد اصلا باورم نمیشد تا صبح خوابم نبرد فکر می کردم توهم زدم ههههههههههههههه تا دیرو رفتم آزمایش و آزمایشمم مثبت بود بتام 2095 بود یکم به خاطر بتام ترسیدم و رفتم دیرو دکتر دکتر گفت عادیه و سونو کردم البته به اصرار خدم ساک حاملگی تشکیل شده بود و دوهفته دیگه باید برای قلب و خود جنین برم ایشالله خدا به همه منتظرها یه نی نی سالم و صالح بده و همه از چشم انتظاری دربیان.
دلم می خواد دوباره بچه بشم از رو حرسم بزنم کاسه بشقابهای خاله بازی رو بشکونم و فرار کنم برم تو خونمون خودمو بزنم به خواب. نمیدونید چه حالی میداد
سلام به همه مامانا من یه دختر 9 ساله دارم هفته قبل آز دادم + بود یک هفته هست که لکه بینی دارم دکترم هیچی نگفت سونو داخلی داده تا ببینه چیه .می خوام دکترم و عوض کنم کسی در مورد دکتر نادره شایگان چیزی میدونه لطفآ راهنماییم کنید.هستی جان ایشالا نی نیه خوشگلتو صحیح و سالم به دنیا میاری نگران نباش.
نگین جون . شیما جون خوش اومدید . مبارکه مامان شدنتون .

امیدوارم به سلامتی این ماهها رو بگذرونید .

من هم امروز رفتم سونو ساک تشکیل شده بود . 4 هفته و نیممه . 5 بهمن باید برم قلب کوچولوشو ببینم قربونش برم.
دخترم نورا بدنیا اومد خداروشکر
نی نی شیطون حتما برو دکتر . من نمی دونم علتش چیه ولی امیدوارم همه چی برات خوب پیش بره .مبارک باشه مامان شدنت .

عسلک جون تبریک میگم . انشاالله که نی نی سالم هستش .

دخترم نورا بدنیا اومد خداروشکر
2810