2777
2789
عنوان

ازمایش بارداری با نمک

| مشاهده متن کامل بحث + 4651 بازدید | 26 پست
اوووووه من فک.کردم چهارروزم از پریت گذشته،خخخخخ چقد عجولی

اره خب ادم هوله همش  من امپول ک زدم بعدش یه لک خیلی کوچیک دیدم باز یه امپول دیگ روز بعد زدم دوباره هم کمترازاون یکی دیدم واسه چی بود اینا؟

خدایا فقط تو رودارم نذار دشمنام شادبشن هوامو داشته باش😐😐😐
وای اره همش استرس دارم چیکارکنمم خداا

بسپارش دست خدا. تو سهم خودتو انجام دادی مابقیش هرچی خواست خدا باشه دیگه  . از فکر و دنبال علایم گشتن بیا بیرون. چون الکی خودتو خسته میکنی..تا موعد پری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خب ادم هوله همش  من امپول ک زدم بعدش یه لک خیلی کوچیک دیدم باز یه امپول دیگ روز بعد زدم دوب ...

فک نمیکنم مربوط شه ب بارداری،من نامزدم اما با وضعیت ناباروری ها اخیر تصمیم دارم از همون شب اول اقدام کنم،خخخخ

عجول نباش خببببب. تا 16 روز دیگه دوباره اقدام کن یه شب در میان. معلوم نیست که از کدوم رابطه لقاح تش ...

مگ همون وفتی ک تخمک ازاد میشه بارداری صورت نمیگره؟چون تخمک تا ۳۶ساعت زندس ک یه بارم درماه بیشتر تخمک ازاد نمیشه

فک نمیکنم مربوط شه ب بارداری،من نامزدم اما با وضعیت ناباروری ها اخیر تصمیم دارم از همون شب اول اقدام ...

اره اصلا نباید جلوگیری کنی اول اگ شرایطت خوبه خدایی نکرده اواره دکترا نشی

مگ همون وفتی ک تخمک ازاد میشه بارداری صورت نمیگره؟چون تخمک تا ۳۶ساعت زندس ک یه بارم درماه بیشتر تخمک ...

تخمک زنده س اما باید ی اسپرم زنده باهاش لقاح پیدا کنه دیگ،معلوم نیس اسپرم زنده بهش برسه یا ن

فک نمیکنم مربوط شه ب بارداری،من نامزدم اما با وضعیت ناباروری ها اخیر تصمیم دارم از همون شب اول اقدام ...

خخخخ یکم دیرتر باشه بهتره. شاید خدایی نکرده نساختین باهم.

من که بعد 5 سال اقدام کردم. 30 سالگی خخخ.

جلوگیری هم طبیعی ماه دوم باردار شدم😮😐

عزیزم چند ماهه اقدام کردی؟؟؟ چقدر عجله داری روش های خانگی 70 درصد جوابشون غلطه

من ازبعد زایمان اولم سه سال پیش جلوگیری نداشتم چون بارداری اولم هم با اییو ای بود 

من ازبعد زایمان اولم سه سال پیش جلوگیری نداشتم چون بارداری اولم هم با اییو ای بود 

انشالا به زودی حاجت روا بشی عزیزم

❤❤❤خدا جونم آرزوم مادر شدنه یه نی نی برای منو عشقم به لطف خودت عطا کن ❤❤❤
هیچ نشونه ای نداره ک بفهمم شدم یانه؟

نه به این زودی! نزدیک موعد پریودت شاید

پسر قشنگم! ممنونم که با اومدنت داری رنگ میدی به زندگیمون. حسابی بچرخ و بزرگ شو که سخت منتظرتم!با دل پاکت دعا کن و از خدا بخواه حاجت همه ی کسانی که منتظر یه فسقل مثل خودت اند برآورده بشه. آمین