2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم خیلی برات روشنه انشاالله مثبت میشه ازمایشت،دیگه چرا بی بی میذاری مستقیم برو ازمایش دیگه

خدا از دهنت بشنوه_اخه دلم ی بی بی چک مثبت نیخاد😂_والا ی مدت کلللی رفتم دکتر امپول زدم و قرص خوردم دیدم هیچی نشد ولش کردم _تعریف دکتررو زیاد شنیدم دختر دایمم بعد11سال دوقلو باردار شد پیش همین دکتر_منم بخاطر همین رفتم پیشش انقدم سرش شلوغه 

گفت ک تنبلی تخمدان داری انقد ازم سونو گرفت و پول دارو ویزیت و کرایه پدرمون دراومد اخرشم هیچی نشد هرسوالیم میپرسیدم میوفت عادیه این حالت اشکال نداره _دکترمو عوض کردم گفت تو فقط عفونت داری دارو مصرف کردم خوب شدم الانم تو اقدامم

خدا از دهنت بشنوه_اخه دلم ی بی بی چک مثبت نیخاد😂_والا ی مدت کلللی رفتم دکتر امپول زدم و قرص خوردم د ...

منم به بی بی چک دلخوش نیستم سه ساله هرچی گذاشتم منفی شده،بدم میاد از بی بی چک،انگار با من لجه😂

من رویان میرم،یه ساله میرم رویان،قبلش چن تا دکتر عوض کردم هیچی به هیچی،ببینم این سری چی میشه،خدا چی میخواد برام

گفت ک تنبلی تخمدان داری انقد ازم سونو گرفت و پول دارو ویزیت و کرایه پدرمون دراومد اخرشم هیچی نشد هرس ...

پس انتقال ندادی شما طبیعی آزاد گذاشتی باردار شی،

میکرو ینی جنین آماده انتقال میدن به عمق رحم ، که من اینکارو انجام دادم