2777
2789
عنوان

سرطان سینه سه گانه منفی

42038 بازدید | 123 پست

دوستان کسی بوده خدای ناکرده به سه گانه منفی مبتلا بوده باشه و خداروشکر خوب شده باشه؟ چون مامانم الان درمان کردن ولی شنیدم بدترین نوعه سرطانه . توروخدا کمکم کنین.اطلاعاتی دارین

مامانم. دوباذپر ب فاصله جهارسال سرطان سینه گرفت دوسینه رو هم برداشتن غده اولی سمت مغزش بوده باهطر بالا ولی الان خداروشکر دوس ساله بهتره حالااینی ک میی نمیدونم چ نوعشه

سرسری ردشو و زندگی کن دقت دق ات میدهد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تاخدانخاد هیچی نمیشه مادرمنم خیلی وخیم بود الان سینشوبرداشتن یانه

ببین مادربزرک من سی و دوتاغده توشکمش داشت س تاش ترمیده بود شکمش چقذبادادم وحشت میکرد دیک سرعمل میگفتن نمیمونه سالم موندخداروشکر چقد ب کبد مهده رحمش زد بازم خداروشکرالان سالمه پس تاخدانخاد هیجی نمیشه 

سرسری ردشو و زندگی کن دقت دق ات میدهد
تاخدانخاد هیچی نمیشه مادرمنم خیلی وخیم بود الان سینشوبرداشتن یانه ببین مادربزرک من سی و دوتاغده توش ...

ممنون از لطفتون دوستم.دلگرمی خوبی دادین بهم.....خداکنه همه شفاپیدا کنن که وااااقعا هیچ چیز بهتره سلامتی نیست و............بخدا 

تاخدانخاد هیچی نمیشه مادرمنم خیلی وخیم بود الان سینشوبرداشتن یانه ببین مادربزرک من سی و دوتاغده توش ...

بله برداشتن ... و هشت جلسه شیمی شدن ووبقیشوو توکل کردیم چون تاموکسی نمیخورن 

سرچ کردم ناامید شدم نوشته بدترین نوع سرطان . و بدخیم .... دیگه خدا باشد کمک کنه

به نوشته های نت اطمینان نکن یکی از نزدیکان سرطان تخمدان داشت من کلی مطلب سرجچ کردم چاپ کردم و خوندم تو امشون گفته بود نهایتا ۵ سال امید به زندگی دارن که فقط ده درصد سال چهارم رو رد میکنن خدا رو شکر الان هفت ساله مشکلی نیس 

میشه یه مقدار راجع به سه گانه توضیح بدی اصلا اسمشم نشنیده بودم ممنونم

ببین عزیزم جواب پاتولوزی که میاد هرسه گزینه ش نگاتیو هستش یعنی سرطان تحت هیچ هورمونی نبوده و کلا این یعنی بدخیم و درمان مین ولی خطرناکتره بقیه هست نوعشوتنها خدا باید رحم کنه

به نوشته های نت اطمینان نکن یکی از نزدیکان سرطان تخمدان داشت من کلی مطلب سرجچ کردم چاپ کردم و خوندم ...

خداروشکر . برای ما هم دعا کنین ک همینطور باشه کلا خیلی سخته همش با ترس زندگی کردن

خداروشکر . برای ما هم دعا کنین ک همینطور باشه کلا خیلی سخته همش با ترس زندگی کردن

انشاالله عزیزم در واقع مطالب نت در مورد بیماری ها به صورت کاملا بدبینانه نسبت به بیماری ها تنظیم شده ،هیچ استثنایی در نظر گرفته نشده و تقریبا برای تمام گرید های سرطانی نتیجه ی این مطالب امید به زندگی زیر ۵ سال هست که کاملا دور از واقعیته....به امید بهبودی تمام بیماران و عزیز شما دوست گل