2777
2789
عنوان

سرطان سینه سه گانه منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 42039 بازدید | 123 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام من بعد ازگذشت  2سال از درمان سرطان سینه متاستاز استخوان داده قبلی استروژن مثبت بود ولی اینبار سه گانه منفی هست دکتر انکولوژ م دکتر طیبه طاهری پناه هست قراره درمان ترکیبی برام شروع کنن توکل به خدا

سلام من بعد ازگذشت 2سال از درمان سرطان سینه متاستاز استخوان داده قبلی استروژن مثبت بود ولی اینبار س ...

سلام عزیزم شما گرید چند بودید لنفاوی هم درگیر بود؟

و خدایی که به شدت کافیست
سلام گلم. بفرمایید؟ سوالتون چیه

سلام یاسمین خانم خوبید ؟ امیدوارم حال مادرتون خوب باشه الان حال مادرتون کامل خوب شده ؟ متاسفانه منم دوماهه فهمیدم به این بیماری دچار شدم و خوشحال میشم منم راهنمایی کنین

سلام یاسمین خانم خوبید ؟ امیدوارم حال مادرتون خوب باشه الان حال مادرتون کامل خوب شده ؟ متاسفانه منم ...

ممنون گلم، سلام 

ای وای ببین باید هر درمانی ک دکتر بهتون. میده رو تااخر برید واصلا اهمیت ب حرف کسی ندید، خدابزرگه دورانو با امیدواری بگذرون. سوالی داشتی بپرس ازم

عزیزم حال مادرتون چطوره

سلام گلم. تحت نظرن. هربار چکاب میکنن دلشوره عجیبی میگیریم.. 

باید این مسیر رو باهمه سختی هاش گذروند.. توکل بخدا کنین و هرچی دکترشون، میگه انجام. بدید. ایشالا سلامتی شونو بدست، میارن