2777
2789
عنوان

سرطان سینه سه گانه منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 42040 بازدید | 123 پست
نه عزیزم. دقیقا هدف شیمی درمانی همینه که اگه سلولی کنده شده و‌به بافت های دیگه رفته در جا نابود بشه ...

مرسی عزیزدلم دلخوشم به دعاهای شما

پدرم رو سال ۹۷ در اثر یه بیماری سخت از دست دادم (دور از جون مادرم البته) .  الان مادر عزیزتر از جانم درگیر سرطان هست مادرم یه فرشته هست که من رو به زندگی وصل کرده😭😭تورو خدا برااین که سلامتیش رو بدست بیاره دعاشون کنیید🙏🙏 به خدای مهربان بگید تنها امیدم و تنها پناهم مادر عزیزم رو بمن ببخشه😭خدایا من توبه کردم از تمام گناهانم پشت در خونت نشستم من رو از رحمت خودت ناامید نکن برای تمام ناامیدی هام دعا کنین که کم نیاورم این عهد من و خداوند هست که اگه مامان خوبم شفا پیدا کنه تا آخر عمرم خادم مردم یا مسجد بشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان منم این بیماریو داره. انگار تو دلم رخت میشورن. دلرم از دلشوره میمیرم 😢😢😢😢😢 یه جلسه شیمی ...

عزیزم این مسیرو رو باید باهمه سختیهاش گذروند..روحیه بهش بدین و تقویتش کنین ... منم مامانم عدد ازمایش رسیده به حد مرز نرمال بودن و واقعا حالم بدهه اینسری عدد ازمایشش چند شده،باشه ...فقط استرس جکابای بعدش یکم سخته

عزیزم این مسیرو رو باید باهمه سختیهاش گذروند..روحیه بهش بدین و تقویتش کنین ... منم مامانم عدد ازمایش ...

سلام عزیزم

ان شاالله عددش بیاد پایین. خدا خودش بهمون رحم کنه.... 

پیشش نگرانیمو نشون نمیدم... ولی واقعا دارم از نگرانی میمیرم

بعد شیمی درمانی نمیتونه خوب غذا بخوره... 

سلام عزیزم ان شاالله عددش بیاد پایین. خدا خودش بهمون رحم کنه....  پیشش نگرانیمو نشون نمیدم... ...

خدا صبرشو بهمون بده ...توکل بخدا ..من همش‌نگران عدد ازمایشم ...التماس دعا دارم...دعا کن خوب باشه عددش ...ولی برای مامانتون شما باید قبل شیمی تقویتشون کنین ..مثلا کبوتر بخورن ، ماهیچه توی شیشه بپزین ...ابمیوه خیلی بخورن .حریره بادام ..کلا سرچ کن براشون بپزین جیزای مقوی رووو...دوسه روز بعد درمان حالشون خوب نیست،طبیعیه ...ولی روحیم خیلی مهمه..هواشو داشته،باشین ..

خدا صبرشو بهمون بده ...توکل بخدا ..من همش‌نگران عدد ازمایشم ...التماس دعا دارم...دعا کن خوب باشه عدد ...

حتنا مامانتونو دعا میکنم

شمام مامان منو دعا کنین

سعی میکنیم تقویتش کنیم

دهنش زخمی شده... خیلی نمیتونه بخوره😑😢

حتنا مامانتونو دعا میکنم شمام مامان منو دعا کنین سعی میکنیم تقویتش کنیم دهنش زخمی شده... خیلی نمی ...

ممنون عزیزم ..منم ازخدا میخام هرچه سریعتر این دوران تمام بشه و سلامتی‌ کاملشونو بدست بیارن ....بله اینا همش عوارض داروهاست ،دکترو اگه بتونه دارو میده براش ...باید خیلی چیزای مقوی بخورن 

اصلا نگران نباش عزیزم.  سرطان پستان سه گانه منفی  هم مثل بقیه سرطان های سینه قابل درمان ...

ممنون گلم..درمان پذیرهستن ولی ازمامان من عددش رسیده به ۳۰ ..یعنی ca15.3ب لب مرز رسیده ...اینهفته چکاب دارن دعا کن عددش اومده باشه پایین ...ازاسترس دارم دیوانه میشم خیلی خیلی مهمه ایندفعه ...

الان چه طورن؟ بهتر شدن یا نه؟

سلام گلم .بله خداروشکر‌عددش اومد اینسری پایین یکم پایینتر....ولی یه مشکل جدید پیدا کردن و انزیم کبدشون رفته بالا ..الان نوبت چکابشون رو دکتر انداخت جلوتر ..نگرانی بیشتر شده چون خیلی کبد مهمه ...دعا کن عزیزم که ایندفعه خوب باشه ازمایششون