دوستان کسی بوده خدای ناکرده به سه گانه منفی مبتلا بوده باشه و خداروشکر خوب شده باشه؟ چون مامانم الان درمان کردن ولی شنیدم بدترین نوعه سرطانه . توروخدا کمکم کنین.اطلاعاتی دارین
نه عزیزم. دقیقا هدف شیمی درمانی همینه که اگه سلولی کنده شده وبه بافت های دیگه رفته در جا نابود بشه ...
مرسی عزیزدلم دلخوشم به دعاهای شما
پدرم رو سال ۹۷ در اثر یه بیماری سخت از دست دادم (دور از جون مادرم البته) . الان مادر عزیزتر از جانم درگیر سرطان هست مادرم یه فرشته هست که من رو به زندگی وصل کرده😭😭تورو خدا برااین که سلامتیش رو بدست بیاره دعاشون کنیید🙏🙏به خدای مهربان بگید تنها امیدم و تنها پناهم مادر عزیزم رو بمن ببخشه😭خدایا من توبه کردم از تمام گناهانم پشت در خونت نشستم من رو از رحمت خودت ناامید نکن برای تمام ناامیدی هام دعا کنین که کم نیاورم این عهد من و خداوند هست که اگه مامان خوبم شفا پیدا کنه تا آخر عمرم خادم مردم یا مسجد بشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مامان منم این بیماریو داره. انگار تو دلم رخت میشورن. دلرم از دلشوره میمیرم 😢😢😢😢😢 یه جلسه شیمی ...
عزیزم این مسیرو رو باید باهمه سختیهاش گذروند..روحیه بهش بدین و تقویتش کنین ... منم مامانم عدد ازمایش رسیده به حد مرز نرمال بودن و واقعا حالم بدهه اینسری عدد ازمایشش چند شده،باشه ...فقط استرس جکابای بعدش یکم سخته
اصلا نگران نباش عزیزم. سرطان پستان سه گانه منفی هم مثل بقیه سرطان های سینه قابل درمان هستش. فقط خیلی مهمه که خودآزمایی پستان رو همیشه انجام بدی و هر مشکلی که دیدی سریع بری دکتر.
سلام گلم .بله خداروشکرعددش اومد اینسری پایین یکم پایینتر....ولی یه مشکل جدید پیدا کردن و انزیم کبدشون رفته بالا ..الان نوبت چکابشون رو دکتر انداخت جلوتر ..نگرانی بیشتر شده چون خیلی کبد مهمه ...دعا کن عزیزم که ایندفعه خوب باشه ازمایششون