2777
2789
عنوان

دعای براورده شدن حاجت

79508 بازدید | 49 پست

سلام دوستان..

دعایی برای براورده شدن حاجت بلدین که جواب گرفته باشین ازش خودتون؟؟؟

خیلیییییی بهش احتیاج دارم تروخدا بگید😔😓

یه وقتایی حتی با دوستاتم نمیتونی راجب یه چیزایی حرف بزنی که مسخره نکنننت سرزنشت نکنن....میام تاپیک هارو میخونم راجب حرفایی که تو دلمه و دردایی که شبیه درده منه تا ببینم بقیه چجوری کنار میان صبوری میکنن😔

گفتم منم تاپیک بزنم شاید که کسی امد و جواب داد و کمکم کرد.....

صلوات هدیه به حضرت عباس

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دیگه خستم از صبوری دیگه خستم از هرشب گریه و زجر 

چند وقت کلی نذر کردم دعا کردم اما حاجتم بر اورده نشد....بعدش دور شدم از همچی و همه این چیزا قراان و دعا و امام ها شاید هم یه جورایی دیگه اعتقادی نداشتم حتی

ولی خدا کنج قلبم بود...کم بود دور بود ولی بود هنوز یه کم امید داشتم که براورده میشه ارزوم که وقتش میرسه

ولی نمیشد.....

دلم از همه چی و همشون سررد شد دیگه اعتقاد نداشتم

ااما از دیشب یه حالیم 

امروز به دلم افتاد که نزدیکه به دلم افتاد دوباره دعا کنم دوباره به خدا نزدیک شم دوباره دعااا کنم ....نمیتونم توضیح بدم اما احساس میکنم که یه نشونس که خدا به دلم انداختههه که همین روزا براورده میشه....

چند تا صلوات باید باشه؟؟

هرچندتا دوست داری من که اینجورم هرچندتا اون لحظه بیاد ذهنم نیت میکنم 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
بیشتر ببینید

۱۰۰ صلوات هدیه به حضرت زینب ۹۹تامیفرستی با امید دیگه منتظرمیشی حاجتت رو براورده شده میدونی یدونه بعد حاجت گرفتنت میفرستی 

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍