2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانهای عزیز
طراحی تم وتقویم تا پایان تیرماه رایگانه ارسالش هم رایگان
به تایپیکم ی بزنید مرسی
http://old.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=793470&postID=33910902
طراحی واجرای جدیدترین تم های تولد..همراه ایده برای اجرای تولد...09019217312تلفن سفارش
سلام من برای گرفتن پوشک به مشکل برخوردم نمیدونم شاید دارم عجله میکنم میخواستم روشهایی که به کاربردید رو برامون تعریف کنید واینکه نی نی های شما نشونه ای در مورد این قضیه نشون دادن یا شما خودتون شروع کردید به آموزش ممنون
ممنون مامانهای عزیز که راهنمایی می کنید پسر من هم وقتی پی پی میکنه میگه جیش در بقیه موارد اصلا چیزی نمیگه وقتی پوشکشو باز میکنم ناراحته و موذب میشه اطرافیانم میگن باید از پوشک بگیریش بعد 1/5 بچه باید جیش رو بگه ولی من هنوز نشانه ای مبنی بر اینکه بدونه قضیه چیه رو ازش ندیدم نگران بودم که دیر بشه و زمان مناسب از دست بدم ممنون میشم در این مورد اگر کاری کردید و تجریه دارید به منم بگید
سلام به همه..نماز روضتون قبول...مامانای که هنوز شیر میدن آیا. روضه رفتن..میخوام بدونم نینی اذیت نمیشه شیرتون کم میشه..اخه من هنوز از شیر نگرفتم گفتم بعد دوسالگی..روضم میرم. فعلا که سخت نیس..ولی نمیدونم تاثیر رو شیرم داشته یا نه...خودم ضعیف نمیشم..
دخترم شاد باش که از شادی تو دلشادم.تا تو شادی زغم هردو جهان آزادم..‏?‏
سارا هم بعضی وقتا وقتی پی پی میکنه میاد میگه عوض..یعنی پوشکمو عوض کن.بعضی وقتام جیشو میگه ولی فکنم وقتی کار از کار. میگذره..به نظرم هنوز زوده...باید روش کار کنم
آنالی جون.قبول باشه. من از شیر گرفتمش ولی در هر صورت الان دیگه شیر بیشتر حالت وابستگی داره تا غذا.چون غذای اصلی رو میخوره. اگه خودت اذیت نمیشی خوبه.من پارسال خواستم امتحان کنم دلم ضعف میکرد و احساس سرگیجه داشتم. فکر کنم فقط ممکنه شیرت روز کمتر بشه.
خب مامانای گل یه روز یه ساعت مشخص کنید همه بیاین..درمورد این بچه ها و کاراشون و پیشرفتاشون بگیم..دیگه کم کم 2ساله میشن...ببینیم چه جورین
کسری یهویی خیلی تغییر کرد.خوابش نجومی زیاد شد.یعنی قبل مثلا 11 شب میخوابید نهایت تا 9 صبح و نصف شب هم چند بار بیدار میشد و باید تکونش میدادم تا میخوابید. ولی الان ساعت 1 میخوابه تا 12.30 ظهر خوابه .دریغ از یک بار بیدار شدن. تا چند روز خیلی حالت هجومی داشت و همه همسناشو میزد و موهاشونو میکشید ولی الان اصلا اینجوری نیست دیگه از اون شیطنت های قبل هم خبری نیست.خلاصه یه آقایی شده واسه خودش یه دفه تو پروژه پوشک گرفتن شکست خوردم و فک نکنم دیگه حالا حالا ها نه من آمادگیشو داشته باشم و نه کسری