2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاطیما جان درسته شیر مادر باعث میشه بچه کم غذا بشه و تنها علتش اینه که بچه ریز خوار میشه با شیر مادر یعنی هر یه بار که شیر میخوره میلش به غذا کم میشه
منم شیر خودمو میدم یه ماه دیگه میگیرمش
اما الان سعی میکنم خیلی کم شیر بدمو واسه وعده اصلی گشنه نگهش دارم
شما هم امتحان کن ببرش بیرون یا اگه تورو میبینه و شیر میخواد جلو چشمش نباش و بده یکی ببرتش جایی پارکی که بازی کنه و هیچی ندن که بخوره حداقل که 3 ساعت شد بیار ببین چه جوری غذا میخوره
اگه دوباره به محض دیدنت اصرار به شیرت داشت خودت غذا نده بده کسی که باهاش راحتره غذارو هم خودش بخوره هم بده به نی نی
اگه دوباره موفق نشده و دیدی داره طولانی میشه به دکترش بگو یه علتب باید داشته باشه
اینی که درباره ریزه خئاری شیرت گفتمو امتحان کن بعد اگه نشد از دکترت کمک بخواه
گروه کامپیوتری و ارتباطات روماک http://hostnic.org/url/53
پسر من هم کم غذاست وخیلی بهانه گیر از وقتی هوا گرمتر شده صبح یک ساعت میبرمش حیاط بازی میکنه تازگی براش دوتا جوجه گرفتم خیلی دوستشون داره با جوجه ها میریم حیاط کلی بهش خوش میگذره جوجه ها هم تو باغچه بازی میکنن خیلی تو روحیش تاثیر داشته تا میبینم کسل شده کارو تعطیل میکنم میبرمش بیرون قبلا وقتی بهانه می گرفت نمیدونستم چی کار کنم به شما هم پیشنهاد میکنم حیاط یا پارکینگ امتحان کنید اگه به چیزی دست زد نگران نشید اومدید خونه بلافاصله دستاشون بشورید بگذارید انرژیشون تخلیه بشه خیلی مؤثره
فاطیما خانوم دختر منم همینجوری پدرت رو در میاره که یه لقمه بخوره تو یخچال یه ردیف پر از ظرف های غذاست که آوردم و نخورده الانم داره دندون درمیاره خیلی زور بزنه شاید یه وعده اونم شبا چیزی بخوره دکتر هم بهم گفت از شیر بگیرش
با اجازه دوستان
من ست کالسکه و صندلی غذا رو میخواستم
برام خیلی مهمه

حتی اگه کسی رو میشناسید که این ست داره بهش اطلاع بدید شاید بخواد بفروشه یا حتی تو آگهی های دیگه اگه دیدی لینکش برام بذارید مرسی

آپلود عکس