2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلا می خونه : اتل توتوله - حسن چی توله - هندستون - عمگیزی - گیمیزی (قرمزی) - پاتو ورچین یا شعر عروسک من که خیلی با احساس می خونه : عروسک من - تتاب ابیده (تخت خواب خوابیده)- مامان اریده (خریده) - عروسک من - چشمات با کن- وقتی شب شد - لالا کن - بیا حیات بازی کن -توپ بازی و -تاپ بازی و - ... این توپ بازی و تاپ بازی را چندین بار تکرار میکنه و خودش هم شعر میگه در ادامش که نینانه بازی و (ریحانه بازی و) مامان بازی و و خیلی چیزای دیگه
حرف زدنش هم از یک هفته قبل از عید واقعا یهویی پیشرفت کرد و الان می تونم بگم کامل حرف میزنه و جمله میگه و حتی شناسه افعال را هم درست به کار میبره. مثلا میگه مامان بلده - من بلدم - بابا بلدی ؟
تانیا برای چی داری غصه می خوری؟ باور کن حرف زدن و سایر مسایل اصلا به هوش ربطی نداره من دختر خواهرم تا دو سالگی یه کلمه هم حرف نمیزد الان تهران دارهدندون پزشکی می خونه اینا رو میگم که بعضیا میشینن فلش کارتهای سخت و... رو با بچشون کار میکنند و فکر میکنن بچشون فردا بهش پروفسورا میدن
درنیکا جان من هم باهات موافقم . من هم بچه های باهوش زیادی رو دیدم که تا دو سه سالگی حرف نمی زدن. من با آموزش مستقیم فلش کارت و اینها کاملا مخافم. ریحانه یه سری کتاب آموزش انواع میوه و ماشین و اینها داره. من فقط براش می خونمشون و اصلا ازش نمی پرسم یا نمی خوام برام بگه. بعد خودش یاد می گیره. الان هم رنگ آبی و بنفش و صورتی را بلده . خودش یاد گرفته
مرمر جون این بهترین کاره هر بچه ای ممکنه یه چیزی رو زودتر یاد بگیره یه چیزی دیرتر متاسفانه بعضی از موسسات برای کسب درآمد بیشتر دست روی نقطه ضعف خانواده ها گذاشتن وگرنه همه میگن که قبل از مدرسه نباید به بچه خواندن و نوشتن یاد داد
منم با آموزش و فلش کارت و... مخالفم. هر بچه ای یه جوره و نباید با بچه دیگه مقایسه بشه.در مورد راه رفتن و حرف زدن و همه چیز هر بچه ای یه زمانی برای خودش داره. پسر من 13 ماهگی دندون در آورد ولی حرف زدنو زود شروع کرد الانم تقریبا همه چی رو میگه ولی به خاطر کمبود دندوناش بعضی از حروفو نمیتونه ادا کنه و به جاش د میگه.