2777
2789
سلام مامان هدی بشری ایشالا حال دخترت زودتر خوب شه عزیزم
دوستای گلم شما نظرتون راجع به فلش کارت های آموزشی چی هست؟البته تو اون یکی تاپیک خیلیا موافق نبودن و میگفتن بچه که درسه بره چون بلده کلمات رو حوصله ش سر میره و ...
خدایا سپاسگزارم🌺❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تکتم جان دختر گلت چطوره تب نکرد که ؟؟؟

خوب دیگه شمام راحت شدی تا 6 سالگی

خریداشم مبارک
رهی کتاباشو پاره میکنه منم فعلا کتاب جدید نمیخرم تا ...............
[smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley]
درنیکا
1393/1/21 11:19 ق.ظ

نغمه کوچولو منظورت چه فلش کارتیه؟
دوستان بچه های شما شعر می خونن؟بلدند؟

جاننننننننننننننن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شعر بخونن ؟؟؟
مگه نی نیه شما میخونه ؟؟؟
[smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley]
رهی تازه یاد گرفته میگه هب پِ ماااااااااااا (( هواپیما ))

اخه ما نزدیک فرودگاهیم روزی شونصدتا هواپیما میاد و میره خخخخخ

فعلا کلمه هارو غلط غولوط میگه منم هی ماچمالش میکنم

بیاین از کارای بچه ها تعریف کنین
سلام آره مونا جون من راحت شدم از استرس واکسن
ای جانم به رهی با اون هواپیما گفتنش ما نزدیک فرودگاه نیستیم ولی در مسیرهواپیما هستیم روزی چندتا از بالای سرمون رد میشه
درنیکا جون منظورم فلش کارت های آموزش مثلا حیوانات شغل ها اعضای بدن ...که تو بسته صدآفرین هست که دوستان گفتن
کار نکنمباهاش زوده
نغمه شعر نمیخونه ولی اینارو میخونه:بع بعی میگه بع بع دنبه داری نه نه پس چرا میگی بع بع
و صدای حیوانات رو بلده اسم میبرم صداشو درمیاره
خدایا سپاسگزارم🌺❤
وای مامان نغمه کوچولو دختر منم دقیقا همینا رو می خونه البته بعضی کلماتش رو نمی تونه بگه باید خودم بگم
آخه فلش کارت میوه و حیوانات الان می تونن یاد بگیرن ولی شغل و اینا که الان درک نمیکنن که بخوای بهشون یاد بدی
الان دخملم رنگها رو تشخیص نمیده از چند نفر که نی نی دارن پرسیدم میگن زوده
سلام.بچه هامون خیلی جیگر شدن با این حرف زدنای بامزه شون. چه خبرا؟بیاین از بچه ها بگین بعد توجه دارین به یمن تغیرات سایت، مشکل منم حل شده ومیتونم پست طولانی بذارم؟
بی سر و سامان توام یا حسین