سلام مامان هدی بشری ایشالا حال دخترت زودتر خوب شه عزیزم دوستای گلم شما نظرتون راجع به فلش کارت های آموزشی چی هست؟البته تو اون یکی تاپیک خیلیا موافق نبودن و میگفتن بچه که درسه بره چون بلده کلمات رو حوصله ش سر میره و ...
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام آره مونا جون من راحت شدم از استرس واکسن ای جانم به رهی با اون هواپیما گفتنش ما نزدیک فرودگاه نیستیم ولی در مسیرهواپیما هستیم روزی چندتا از بالای سرمون رد میشه درنیکا جون منظورم فلش کارت های آموزش مثلا حیوانات شغل ها اعضای بدن ...که تو بسته صدآفرین هست که دوستان گفتن کار نکنمباهاش زوده نغمه شعر نمیخونه ولی اینارو میخونه:بع بعی میگه بع بع دنبه داری نه نه پس چرا میگی بع بع و صدای حیوانات رو بلده اسم میبرم صداشو درمیاره
وای مامان نغمه کوچولو دختر منم دقیقا همینا رو می خونه البته بعضی کلماتش رو نمی تونه بگه باید خودم بگم آخه فلش کارت میوه و حیوانات الان می تونن یاد بگیرن ولی شغل و اینا که الان درک نمیکنن که بخوای بهشون یاد بدی الان دخملم رنگها رو تشخیص نمیده از چند نفر که نی نی دارن پرسیدم میگن زوده
سلام.بچه هامون خیلی جیگر شدن با این حرف زدنای بامزه شون. چه خبرا؟بیاین از بچه ها بگین بعد توجه دارین به یمن تغیرات سایت، مشکل منم حل شده ومیتونم پست طولانی بذارم؟