2777
2789
نغمه جون مکعب هوش چیه ؟ ریحانه یه اسباب بازی داره که شکل کره است و جای اشکالی مثل دایره و مثلث و اینا را داره و باید بندازی داخلش. اما فکر کنم زوده هنوز براش. چون سخته من هم کلی باید بچرخونمش تا درس کنم. البته اینو بگم که ریحون مثلث و دایره را کامل می شناسه و تشخیص میده و به مثلث میگه مسلط

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان ریحان خیلی خوبه واسه از پوشک گرفتن اقدام میکنی منم دوست دارم زودی یاد بگیره اما من کل فکرم فقط از شیر گرفتنشه خیلی به من می می وابسته است بدتر از همه اینکه تو شیشه شیر نمیخوره نه شیشه نه لیئانمن موندم چه جوری از شیر بگیرم فکر کنم فقط من موندم که از شیر نگرفتم نه؟
گروه کامپیوتری و ارتباطات روماک http://hostnic.org/url/53
بچه ها به نظر من واسه از پوشک گرفتن زوده.به بچه فشار میاد در آینده مشکل ساز میش. قندعسل جون نگو. من که میخوام برای قبل ماه رمضون بگیرم گاهی فکر میکنم نکنه بهش ظلم بشه. ولی تحقیقاتم میگه که تا 21 ماه شیر بخوره خوبه. پوشکم بعد اون شروع میکنم.
سلام من دارم سعی میکنم طی دو ماه محمد حسین از شیر بگیرم هیچ اصرار یفعلا به خوردن شیر پاستوریزه ندارم ماست و بستنی دوست داره که بهش میدم امروز صبح از ساعت 9 بیدار شده یه کم سر جاش شیر خورد بعد اون تا ساعت 3 بعد ظهر سرشو گرم کردم زیادم اصرار نکرد به شیر هر چند باری که گفت شیر گفتم برو توپتو بیار /بالشتو بیار/بیا خیار بدم/ذرت درست کردم براش تا اینکه ساعت 3 بردم رو تخت شیر خورد و الانم خوابه میخوام اول کم کم بدم تا وقتی تبخک زدم ضربه روحی نبینه دلم براش میسوزه
گروه کامپیوتری و ارتباطات روماک http://hostnic.org/url/53
سلام مامانای مهربون چرا کسی نیست من خیلی کم میتونم بیام وقتی هم میام کسی نیست عرفان من فقط چند کلمه میگه بعضی کلمه هارو هم هر وقت دلش میخواد میگه من دارم پست ها رو میخونم میبینم اکثر بچه ها هواپیما و.. میگن ولی عرفان نه فقط گوش میکنه به نظرتون چیکار کنم
سلام به همگی سال نو و روز مادر همه مامانای گل مبارک خیلی وقت بود به این تاپیک سرنزده بودم کلی جلو رفته بود الانم ملینا بیدارم کرد شیربدم خواب از سرم پرید اومدم اینجا دوستای جدید خوش اومدید منم دارم ملینا ازشیرمیگیرم شیر روزشو کم کردم شده روزی یه بار ظهرموقع خواب فقط مشکلم اینه که حتما باید با می می بخوابه وگرنه ازشیرگرفتنش خیلی راحت میشد دیروز به سینم زردچوبه زدم با دست تمیزکرد خورد یکم بدش اومد ولی انگارنه انگارخورد برای پوشکم دارم باهاش تمرین میکنم اصراری ندارم ولی میبرمش دستشویی دیگه جونمو درمیاره تابیادبیرون یه ساعت آب بازی میکنه آخرم جیش نمیکنه تازگیام پی پی داره قبلش میره تواتاق میگه مامان پی پی درو میبنده نمیاددستشویی امشب به عشق آب بازی بردمش دستشویی که پی پی کنه اما فقط آب بازی کردنه جیش نه پی پی ملینا خیلی کلمات میگه چندوقتیم هست دوکلمه ای و سه کلمه ای میگه تقریبا اکثرکلمه هاروبلده هرچیم که ما بگیم سریع یادمیگیره وتکرارمیکنه اسم خودشم یادگرفته میگه نینینا پازل چوبی و لاک پشت هوش رو کامل و درست انجام میده
CafeMom TickersCafeMom Tickers
سلام به همگی من با بچه ها چیز زیادی کار نمی کنم چون نمی رسم و لی راضیم و اصرار ندارم زیر 7 سال بچه چیزی یاد بگیره چرا این قدر زود دارید اقدام می کنید برای از شیر گرفتن؟؟؟؟؟؟؟/؟ مامان عرفان پسرا دیر به حرف می افتن
خدایا به خاطر وجود سید حسین در کنارم ازت ممنونم