2777
2789
اخرین روزهای سال و فرصت خریدی عالی رو با مامان سروش تجربه کنین

انواع لباس مارک برای دلبندتان ادرس و بلاگ و نمونه کار ها http://niiniicenter.blogfa.com/

ادرس کلوپ http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=14559&ChatDate=24-12-1391

شماره تماس برای هماهنگی و خرید حضوری 09381554314 مزون ما سعادت اباد هست
مزون و شو دائمی لباس کودک در شهرک غرب www.soroushmezon.ir 09381554314
مامان اندیشه عزیز من هرچقدر که آوا بخوره بهش میدم ولی معمولا 10-12 تا قاشق سوپخوری میخوره ولی مشکلم اینه که غذای تکراری خیلی نمیخوره...یعنی دو وعده سوپشو بخوره باید براش سوپ جدید درست کنم....
تورا سپاس بیکران که داده هایت بیکران است روز رسانی شکر تورا سپاس به هرچه داده ای کم یا بیش تورا سپاس به هرکه داده ای غیر یا خویش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مامان کسری عزیز
استرس نداشته باش هیچ اتفاقی نمیوفته
آوا که اصلا تب هم نکرد انگار دردش از بقیه ماهها کمتر بود
تورا سپاس بیکران که داده هایت بیکران است روز رسانی شکر تورا سپاس به هرچه داده ای کم یا بیش تورا سپاس به هرکه داده ای غیر یا خویش
مامان کسری عزیز چرا میخوای بذاری بعد از عید بزن خودتو راحت کن آرامش فکری هم پیدا میکنی
مامان کسری عزیزم اصلا برای هیچی استرس نداشته با عزیزم
اولین سوپ آوا
گوشت ماهیچه بدون چربی به اندازه 2 بند انگشت
پیاز یک عدد کوچک سیب زمینی خیلی کم هویج خیلی کم گوجه فرنگی کدو حلوایی برنج
من چون هر روز برای آوا تازه غذا درست میکنم خیلی کم از هرکدوم میریزم مثلا یک چهارم یه سیب زمینی متوسط
همه ریز ریز میکنم باهم میریزم تو قابلمه با آب قلم یا آب پای مرغ میزارم بپزه ولی آبش تموم نشه...
سوپ رو اصلا میکس نمیکنم با پشت چنکال یا گوشکوب فلزی میکوبم
حتما قبل از اینکه بهش بدی یک قاشق روغن زیتون بریز توش که خدای نکرده یبوست نگیره...
نوش جونش
راستی پیاز را درسته بنداز آخرش در بیار گوجه رو هم رنده کن آخرای پخت اضافه کن...
مامان کسری جون آوا از 4.5 ماهگی غذای کمکی رو شروع کردم براش ولی بعد از دو هفته دیگه باید سوپو بدی بهش.
ولی یادت باشه که اصلا میکس نکنی چند روز اول شاید خوردنش براش سخت باشه ولی بعد عادت میکنه