2777
2789
تایک ساعت دیگه میرم واکسن امیررضا رو بزنم انشالله این دفعه هم اذیت نکنه پسرگلم.از اینور اتاق تا اونور غلت میزنه .هرچی رو میبینه و میخواد دستش رو به سمتش دراز میکنه و جیغ میکشه.اون هفته رفتیم مسافرت اصلا اذیت نکرد لب دریا دست وپا میزد بره تو اب گذاشتیمش بچم ذوق کردفداش بشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واکسن امیررضا رو زدم پسرم اولش همش نگاهش به دست دکتر بود وبازی میکرد واکسن که زد گریه کرد الهی بمیرم دردش اومد باراول بود خودم بالا سرش بودم دفعه های قبل بودم اما از اتاق میومدم بیرون .دلم اتیش گرفت پسرم قوی بود زود تو بغلم اروم شدبراش حریره بادوم برده بودم دادم خورد توماشین خواب رفت البته صبح زود بیدارشده بود خسته شده بود.نیم ساعت قبل رفتن هم بهش قطره استامینفون دادم دو برابر وزنش.وزنش خوب بود 7900بودقدش70دور سر هم 43.5گفتن همه چی خوبه قطره اهن و ویتامین ا.د رو گفت مرتب بدم.غذا هم مرتب بدم که بچه وزن کم نکنه دو-سه بار بدم .گفتن طرف شب بهش غذا نده چون احتمال داره دل درد بشه.دیگه همین
ممنون آزی جون ان شاالله امیررضای گلت همیشه سلامت باشه ما اولین سوپ رو با برنج وهویج رنده شده و مرغ وخیلی کم پیازوگوجه درست میکنیم همه رو باهم میذاری بدون نمک بپزه اگه بچه بی نمک خورد که چه بهتر اگه نه کمی نمک بعداز پخت کامل سوپ بش بزن
لطفا منو هم دعوت کنید تو کلوپتون دخترم شهریور دنیا اومده
به تعداد آدمهای روی زمین فکر ونگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر، کسی که تفکرش باتو متفاوت است دشمنت نیست، انسان دیگریست🌹🌹
رز عزیز شاید زیاد میخوره دلش درد میاد نمیتونه بخوابه .بچه هر جورراحته میخوابه خسته شد حالتشو عوض میکنه اگه دل درد داشته باشن موقعی که دمر میخوابن دل دردشون ساکت میشه.بچه ای که نمیخوابه یا یه جاش درد میکنه یا گشنه هست.
رز عزیز شاید زیاد میخوره دلش درد میاد نمیتونه بخوابه .بچه هر جورراحته میخوابه خسته شد حالتشو عوض میکنه اگه دل درد داشته باشن موقعی که دمر میخوابن دل دردشون ساکت میشه.بچه ای که نمیخوابه یا یه جاش درد میکنه یا گشنه هست.