2777
2789
سلام مامانا
پسر منم 20 شهریوره
ولی فکر کنم الان هیچکس اینجا نیست نه؟بهرحال خوشحالم که باهاتون اشناشدم
مل مل جون من از اول پسرمو تو وان شستم زیرشم یه ابر مخصوص که از سیسمونی فروشی خریده بودم میذاشتم که پایین نره ولی دیگه وانش داره کوچولو میشه براش
[smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley]

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم برا پسرم شامپو فیروز میزنم خوبه راضیم.من تاحالا پسرم رو 3بار بردم حموم اخه ورج و وورجه میکنه مترسم ببرم بیشتر مادر شوهرم میبرن اصلا گریه هم نمیکنه دوست داره.هفته ای یکی یا دوبار میبرم حموم.مادرشوهرم این دفعه گذاشتنش توی تشت اب اخه خیلی میخواست دست به اب بزنه ولی همیشه توی بغلشون میشستن . دست امیررضا یکم خشکی زده بردم دکتر گفت حساسیته خوب میشه اما بزرگتر شده شبیه قارچه میترسم تجربه ای دارید تو این مورد ؟؟؟فردا باز میبرم دکتر پوست.دفعه اول بردم متخصص اطفال
سلام به همگی
اول تشکر از اسپاترا جون و آدریان گلی. من هم از اول با دخترم صحبت می کردم . دور و برمون هم شلوغه مامانم اینا و خواهر برادرام هم هستن . وقتی باهاش صحبت میکنیم دهانش را مثل حرف زدن تکان میده ولی چیزی نمیگه
من هم شامپو فیروز میزنم . اما تا حالا تنهایی حموم نبردمش. یا با مامانم یا همسرم .
گاهی روی زمین ابر می ذارم و می نشونمش.
کاهی هم تو وان خودم میذارمش
نفر دوم هم فقط آب رو سرش میریزه موقع شستن سر
اخه دکتر به من گفت توی وان نگذارمش، شاید چون دختره!!! البته خودش ازاین وان هایی که آبش خالی میشه داره ولی میترسم که شاید آروم نگیره چون تا حالا امتحان نکردم؟!
من دخترم رو هرروز وزن میکنم با هم میریم روی وزنه ای که توی خونه داریم ویک بار هم خودم تنها میرم... این طوری وزنش بدست میاد ...حدود 7500 است البته قدش رو نگرفتم.
CafeMom Tickers
سلام به همه مامانای شهزیوزی ریحانه من باباوماما رو بعضی وقتا میکه اما نه همشه البته هنوز غلت نمیزنه و وزنش هم حول وحوس 7.300 دو زوزه هم بهش فرنی با شیرخشک میدم خیلی کم میخوره وبعدش خیلی تشنه میشه وبش 30 یا 40 سی سی سی آب میدم
سلام یاسی منم خیلی حرف میزنه ولی هنوز ماما نگفته
من هنوز دخترم حمام نبردم همش خاهرم میبردش .توی حموم هم ارومه فقط نوبت به سرش که میشه بی قراری میکنه. شما سر نینی ها رو چه جوری میشورید؟ یه دفعه ای اب میریزید سرشون؟
در ضمن من شامپو خیلی عوض کردم اشکال داره؟