2777
2789
سلام .امیررضا من تو روروک میشنه خیلی شیطون شده همش سرصدا میکنه مثلا حرف میزنه خیلی هم خودشو واسه کسی لوس میکنه به قول ما ناز میاد.دیروز بهش لعاب برنج دادم دوست داشت 4قاشق چای خوری دادم ترسیدم بیشتر بدم بهش ندادم گریه کرد میخواست بازم بخوره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام .دخترمن 11 یا 12 شب میخوابه اگه 5 صبح شیربهش بدم میخوره اگه خواب بمونم خودش ساعت 7 بیدار میشه بعدش تا 9 یا ده می خوابه در طول روز هم دو یا سه بار یک ساعتی می خوابه.
یه سوال داشتم :نی نی های شما در روز چندتا پوشک استفاده می کنند؟دختر من متوسط 6 یا 7تا!! زیاده؟؟؟ در روز چهار بار رو پی پی میکنه، اگه دو بار هم خیس کنه؟؟چه کار کنم ... با رشد نجومی دلار...؟؟؟باباش میگه بترکون، پمپرز بترکون!!!
CafeMom Tickers
راستی من می خوام برای زمانی که دخترم می خواد چهاردست وپا حرکت کنه از این اسخرهای بادی بگیرم که به عنوان پارک ازش استفاده کنم، مثلا ارتفاعش 50 سانته و قطرش 190 باشه، که هرجای خونه راه نیافته، کسی ایده یا نظری نداره ؟؟ میخوام هم اینقدر بزرگ باشه که داخلش احساس زندانی نکنه و هم رنگی باشه.اینم سایتی که چند نمونه دیدم...
http://www.intex-site.com/default.aspx?tabindex=0&tabid=27&catid=12&p=2
CafeMom Tickers
سلام به مامانای گل. دختر منم شبا دیر میخوابه. تازه ساعت 12 که میشه آنقدر خوش اخلاق و خنده رو میشه که نگو!!!
من یک هفته است که بهش غذای کمکی می دم احساس میکنم آرومتر شده (نمی دونم درسته یا نه) ریحانه جمعه در 5 ماه و 7 روزگی غلت زدو خیلی هم دوست داشت و دیگه هر وقت رو زمین میذارمش سریع غلت میزنه. از دیروز هم نشستنش خیلی بهتر شده و بیشتر تعادلش رو حفط میکنه.
نی نی های شما چی ؟ چه کارایی یاد گرفتن؟
من هنوز 4 کیلو مونده که به وزن سابقم برگردم هنوز ورزش رو هم به طور جدی شروع نکردم چون وقت نمیکنم خودمم تنبلم میگن ورزش سنگین رو شیر تاثیر بد داره
کاوان منم بعد از واکسن 4 ماهگیش خیلی بد خواب شده شبا زود زود بیدار میشه روزم اصلا نمیخوابه خیلی هم جیغ جیغو شده