2777
2789
من با لعاب برنج شروع کردم. و شیر خودمم توش ریختم. ریحون خیلی دوست ناشت. ولی خوب خوردش دیگه! دو سه قاشق هم بیشتر.
ذو روزه که بهش لعاب برنج دادم. می خوام فردا هم فرنی آرد برنج درست کنم. راستی امروز هم یک قاشق آب سیب دادم خورد .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام والله ریحون من با قطره استامینوفن بیرون روی نداشت شاید اصلا این حالت مال دندون درآوردنش باشه من هنوز بش غذا ندادم ولی 10 بهمن میخوام با لعاب برنج شروع کنم اب میوه مم نوز بش ندادم ولی با آب سیب شروع میکنم
سلام والله ریحون من با قطره استامینوفن بیرون روی نداشت شاید اصلا این حالت مال دندون درآوردنش باشه من هنوز بش غذا ندادم ولی 10 بهمن میخوام با لعاب برنج شروع کنم اب میوه مم نوز بش ندادم ولی با آب سیب شروع میکنم
سلام مامان ریحونک. دختر گلت چطوره؟ نه موهای ریحون من اصلا نمیریزه. از اولش هی مادرشوهرم میگفت موهاش میریزه اما اصلا نریخت. تازه هفته پیش مامانم یکم موهاشو کوتاه کرد. آخه بلند شده بود و میرفت تو یقه اش.
راستی من چند روز پیش غذا کمکی رو شروع کردم. آب میوه هم سیب رو دوست نداشت. ولی موز رو دوست داشت.
اما امروز دیگه بهش هیچی ندادم چون سینه هام بدجور درد گرفته . آخه شیر کمتر میخورد !!!!
چی کار کنم؟
پسر من دستش یکم دونه زده بودبعدش خشکی شد و پوست پوست.بردم دکتر گفت حساسیته (اگزما)اما امروز دیدم پاهاش هم یه کوچولو شده تنها چیزی که بهش دادن (پدرشوهر)پرتقال بوده که دکتر میکه حساسیت زاهست و تا یکسالگی نباید بدن چیکار کنم؟؟؟به همه میگم به بچه چیزی ندیدن اما هرکی هرچی میخوره به بچه من هم میدم اعصابم بهم میریزه روم نمیشه بگم اخه صددفعه گفتم ندین واییییییییی هیچکی گوش نمیده بچه بیچاره من شده موش ازمایشگاهی اه اه اه کمک کنید چجوری بگم که کسی ناراحت نشه
سلام مرمر جان کوچولو خوبه دختر ناز شماچطوره؟موهای ریحان من ازوقتی به دنیا اومد تو گردنش بود وهمه گفتن غیرطبیعیه حالا بلندترشدن ولی موهای پشت سرش هی میریزن دخترم شیرخشک وشیر خودم رو باهم میخوره آخه من شاغلم و اسفند باید برم سر کار غذا هم لعاب برنج بهش دادم بالا آورد دیگه تا 6ماه نمیدم بهش چه عجله ایه حالا بذار پرزای روده اش رشدشو بکنه بعد همه چی بش میدم