2777
2789
سلام به همه مامانای شهریوری،ریحانه گلی من 29 شهریور بدنیا امده،دیروز واکسن 4 ماهگی ش رو زدیم و برعکس دوماهگی از نیمه شب تب کرد با وجود هر پنج ساعت استامینوفن و تا الان بی قراره؟؟؟؟ راستی بجز شیر مامان و قطره ویتامین ا+د چیزه دیگه ای نمی خوره.
CafeMom Tickers
سلام.امیررضاهم غلت نمیزنه یکم به پهلو میشه.یکم سرماخورده بردم دکتربهش دارو داده.شیرمامان وقطره ویتامین میخوره گاهی هم شیرخشک.من بهش داروگیاهی(شاطره) هم میدم هروقت احساس میکنم دلش دردمیکنه .عناب هم یکی دوباری دادم اماخیلی کم.موقعی که میرم دانشگاه شیرخودم رومیدوشم میکنم توشیشه بهش میدن اگه سیر نشدبهش شیرخشک میدن امازیادنه چون دکترگفته وزنش خوبه و نیازی نیست.چون ویتامینش رو دوست نداره توی دوتاقاشق اب جوشیده میریزم تو شیشه بهش میدم میخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام
30 ام واکسن 4 ماهگیش بود خداروشکر زیاد اذیت نشد
کاوان من غلت میزنه ومیخنده . بچه ها باید با نینیهاتون تمرین کنید تا یاد بگیرن والا کند همه چیو یاد میگیرن
کاوان من تو 4ماهگی 8کیلو بود قدشم 66 سانت بود
نینی های شما چقد بودن؟
شیر خودمو میخوره مولتی ویتامین هم بهش میدم
دختر من 6 شهریوره (البته قرار بوده 29 شهریور باشه ولی خوب عجله کرد) قهقهه میزنه. میخنده. هر چی به دستش برسه را میکنه تو دهنش. مخصوصا عروسکای بالای گهواره اش رو. پاهاشو بالا میاره تا با دست بگیره اما هنوز نتونسته نصف و نیمه غلت میزنه. پاهاشو اف روی زمین میداره و قدم برمیداره (البته زیر کتفش رو میگیریم) آهان دو سه روزه که سخنرانی میکنه � اننه دده نننه قوقوییه و این چیزها �
راستی بچه های شما با دندون چی کار می کنن؟ ریحون من نوک دندوناش داره بیرون میزنه و خیلی اذیت میشه بچم. حس میکنم به خاطر دندوناش این ماه خوب وزن نمی گیره.
می خوام وقتی 5 ماهش تموم شد غذای کمکی را شروع کنم.
مرمرپسرمنم قدم برمیداره اونم نمیتونه پاشوبگیره سخنرانی فراوون میکنه.اب دهنش یک ماهی هست که میاداما دندون درنیورده.وزنش دیروز7ونیم بود(4روزدیگه 5ماهش تموم میشه)منم میخوام 5ماهش تموم شدبهش غذا کمکی بدم
من هرچی میخورم میخواد بخوره چای اب و غذا...جیغ میکشه اگه بهش ندم دیروز یه سیب درختی رویه تیکه بزرگ برش زدم دادم دستش دوست داشت ازش گرفتم نشدارومش کنم باباش بغلش کردوباهاش بازی کرد تایادش رفت واروم شد خیلی شکموهست پسرک گلم
سلام.دخمرک من وزن تولدش 3880بودولی وزن 4ماهگیش6850به نطرمن خوب وزن نگرفته ولی دکترش راضی بود اخه موقع شیرخوردن خیلی بازیگوشه همش دورواطرافش رو دیدمیزنه به هیچ عنوان تنها نمیمونه مدام یکی باید باش بازی کنه یا بغل باشه
سلام مامانا، یاسی دخترت کجا بدنیا امده؟شاید توی یک بیمارستان بودیم؟دختر من وزن تولدش 3650 بود اما دو روز پیش 7300 شده بود.

من در طول روز سه یا چهار ساعت وقت آزاد دارم...(ریحانه خانم میچرته؟!) . دختر من از سه ماهگی آب دهنش راه افتاده اما خبری از دندون نیست. خودش غلت نمیزنه اما اگه هلش بدمو یا به شونه بگذارمش و به شکم بگذارمش خیلی حال می کنه و خودش سرش رو بالا میآره . از وضعیت جدید راضیه حتی اگه صورتش روی زمین قرار بگیره>>>!.
CafeMom Tickers
من چندوقت پیش یه سایت خوب رو پیدا کردم. و به همه نی نی دارها توصیه می کنم که یه سری بزنید، چون خودم خیلی سوال داشتم در مورد اینکه چقدر بایدبه نی نی غذا داد و چطور باید شروع کرد
http://www.professorsoltanzadeh.com/new/food/maintxt.htm#aa
CafeMom Tickers