2777
2789
خوب زندگی که خیلی تغییر کرده.همش خلاصه میشه در بچه ها.ولی در کل خوبه.از وقتی اومدم خونه خودم آرامش پیدا کردم و به همسرم هم بیشتر ویرسم.روابطمون هر روز بهتر میشه و داره مثل سابق میشه.

تنبلینااااااااا
بیاین دور هن باشیم شهریوریاااا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.پسرمن جغجغه هاشو دست میگیره به نور وصدا خیلی توجه داره یه وقتایی باید با صدای تفنگ وچیزایی که صداش خیلی بلنده ارومش کنم اما درکل پسر خوبیه.من و باباشو خوب میشناسه .هرچی بهش بدم اول میبره سمت دهنش.گاهی وقتا خودش به پهلو میشه .موقع واکسن چهارماهگیش 7کیلوو200گرم بود.اکثرشبا11ونیم12 میخوابه توشب گاهی وقتا یکی دوبار بیدار میشه یه وقتایی میخوابه تا6صبح.خوب میخنده.دوست داره باباش واسش بخونه.براش اهنگ میخونه میخنده روضه میخونه گریه میکنه خیلی باحاله دیگه همین.منم خیلی دوسش دارم
دخترمن 5شهریوربه دنیا اومده میخنده همه اعضای خانواده رو میشناسه من باباش بابابزرگ مامان بزرگ دایی عمو....هرکسی روکه یه بارببینه باردوم میشناسه دیگه براش دست وپا میزنه صدادرمیاره به بابام میگه آقا خیلی دوستش داره اگه نگاش نکنه کلی صدا درمیاره تا بهش نگاه کنه به صداها عکس العمل نشون میده اسمشو میشناسه دوماهم هست داره دندون درمیره هرچیزی روکه بگیری طرفش میگیره یاحتی روزمین باشه خودشوخم میکنه برداره پاهاشومیگیره بوف میکنه رومبل میشینه
CafeMom TickersCafeMom Tickers
سلام مامانای خوب شهریوری.پسر منم 12 شهریور امسال دنیا اومد.13 دی واکسن 4 ماهگیشو زدم.اولش گریه کرد ولی خداروشکر اذیت نشد و تب شدید نداشت.من زیاد استامینوفن نمیدم.نیم ساعت قبل از واکسن دادم و 4 ساعت بعد از واکسن.بعد از اون هر وقت اساس کردم داره تب میکنه دادم.پسملی ن یاد گرفته تا میخوابونیمش سرشو بلند میکنه و سرخ میشه.مجبور میشیم بغلش کنیم.به چپ و راست هم دائم میچرخه.یاد گرفته جیغ و داد میکنه انگار که میخواد حرف بزنه باهامون.تا یه چیزی میبریمش جلوی صورتش دوتا دستاشو میاره بالا و از یه جاش میگیره و میکنه تو دهانش.پاهاشو بلند میکنه انگار دوست داره شست پاشو مک بزنه.الهی دورش بگردم.به امید سلامتی همه نینیهامون.
12 شهریور سالروز شروع یک مادرانه و ابتدای بودن یک فرشته کوچولو به نام رادمهر
2810